Süper Lig bu  maçın ardında

Süper Lig bu maçın ardında

Basketbol 1. Ligi Play-Off final serisinde Samsunspor karşısında 2-1 üstün olan Konyaspor Basketbol bugün evinde serinin 4. maçına çıkacak.

Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanması halinde adını Süper Lig’e yazdıracak Basketbol Erkekler 1. Lig play-off final serisi üçüncü maçında Beysu Konyaspor Basketbol, Samsunspor 91-74 kazanarak seride 2-1 öne geçti. Süper Lig yolunda büyük avantaj elde eden Yeşil-beyazlı ekip bugün evinde serinin 4. maçına çıkacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak. Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, basketbol’da Süper Lige çıkmak için önlerinde sadece 1 maç kaldığını belirterek “İnşallah cumartesi günü oynayacağımız maçı da aynı atmosferde oynayıp aldığımız takdirde hedefimize ulaşmış olacağız” dedi.

110.jpg

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN’DEN SÜPER LİG AÇIKLAMASI

Zorlu karşılaşma sonrasında Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen büyük bir sevinç yaşarken, mutluluğunu taraftarlarla paylaştı. Karşılaşma sonunda açıklama yapan Başkan Özgökçen, basketboldaki hedeflerine ulaşmak için bir maç kaldığını söyledi.

Cumartesi günü oynayacakları karşılaşmayı da kazanmak istediklerini ifade eden Başkan Özgökçen, “ Bir hedef koymuştuk kendimize. Hem futbolda hem basketbolda. Basketbolda son bir maç. Hep söylüyorum basketbolu futboldan hiç bir zaman ayırt etmedik. Bugünde sağolsun Konyalı taraftarlarımız yanımız da oldu. İnşallah cumartesi günü oynayacağımız maçıda aynı atmosferde oynayıp aldığımız takdirde hedefimize ulaşmış olacağız” diye konuştu.

SEYİRCİMİZİN ÖNÜNDE KUPAYI KALDIRMAK İSTİYORUZ

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de play-off final serisi 3.maçında Samsunspor’u taraftarı önünde 91-74 mağlup ederek seride 2-1 öne geçen yeşil-beyazlılarda antrenör Engin Gençoğlu, zorlu Samsunspor maçının ardından önemli açıklamalara bulundu. Taraftarın muhteşem desteği ile kritik bir galibiyet aldıklarını ancak henüz bir şeyin bitmediğini belirten Gençoğlu, “Öncelikle kazandığımız için mutluyuz. Önemli bir galibiyet aldık ve kupaya bir adım daha yaklaştık. Süper Lig’e sadece bir galibiyet kaldı. Seyircimiz muhteşemdi. Gerçekten bu taraftar grubu ölüyü diriltir. Öyle bir seyirci grubumuz var. Bu çok enerji ve güç verici bir şey ve onlara teşekkür ediyorum. Salonumuz doldu ve taştı. Şuanda bir şey kazanmışlığımız yok, sadece seride 2-1 öne geçtik. Cumartesi günü saat 16.00’da inşallah kupayı kazanıp, seyircimizin önünde kaldırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.