Sungurlu’da Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor

Sungurlu’da Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İlçe Müdürü Ersoy Karapolat ve beraberindeki heyet, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.SGK İlçe Mü...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İlçe Müdürü Ersoy Karapolat ve beraberindeki heyet, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.

SGK İlçe Müdürü Ersoy Karapolat, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’nın 2006 yılı Mayıs ayında tek çatı altında toplayan 5502 sayılı Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu ile Sosyal Güvenlik Kurumu olarak vatandaşlara hizmet sunmaya başladıklarını hatırlattı. Karapolat, Sosyal Güvenlik Haftası süresince, kurum içinde ve dışında vatandaşların katılımını da sağlayarak, sosyal ve kültürel alanda çeşitli etkinlikler düzenlemek suretiyle, vatandaşlarda sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını belirtti.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, kendilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Sosyal güvenlik konusunda, ilköğretimden başlanarak özellikle Yükseköğretimde işçi sağlığı ve iş güvenliği konularının müfredatlar içinde yer alması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.