Şükrü Doruk Kız AİHL   depremzedeler ile buluştu

Şükrü Doruk Kız AİHL depremzedeler ile buluştu

Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu KYK Köyceğiz ve Tahir Büyükkörükçü yurtlarında kalan ailelere ve çocuklarla buluştu

Şükrü Doruk Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu KYK Köyceğiz ve Tahir Büyükkörükçü yurtlarında kalan ailelere ve çocuklara yönelik anlamlı bir etkinliğe imza attı.

16-2.jpeg

Gerçekleştirilen programa Meram İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Ak Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci, Meram Gençlik Müdürü Dilek Ceviz, ve Meram İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kamil Bilgiç katıldı. Kur'an'ı Kerim tilavetiyle başlayan programda programda misafir depremzedelere hediye ve yemek ikramında bulunuldu.

16-4.jpeg

DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZE MORAL VERMEK İSTEDİK

Programda konuşan Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul müdürü Hüseyin Kadir Balcı, "KYK Yurdunun dışında yapılacak bir etkinliğin büyük acılar yaşamış kardeşlerimiz için daha yararlı olacağını düşündük ve Konya'nın müstesna bir bölgesi olan Meram Yaka Mahallesinde okulumuz Şükrü Doruk Kız AİHL' de yapılması konusunda fikir birliğine vardık. Okul idaresi, öğretmenleri, öğrenci ve velileriyle birlikte çok güzel bir hazırlık yaptık. Mazlum, mağdur, misafir ve muhacir kardeşlerimizle çok bereketli bir birliktelik yaşadık. Programda okulumuz öğrencileri çocuklara yönelik eğlenceli ve neşeli oyunlar sergileyerek azda olsa acılarını unutturarak onlarla hoş bir vakit geçirdiler ve unutulmayacak bir hatıra bıraktılar" dedi.

16-5.jpeg

Depremde vefat eden Müslümanlar için yapılan hatimlerin duası yapılarak program sona erdi.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.