Sokol Cikalleshi affedildi

Sokol Cikalleshi affedildi

Konyaspor’da Galatasaray ve Fenerbahçe maçının kadrosuna alınmayan Cikalleshi özür diledi. Bu durumun ardından yeşil-beyazlı yönetim oyuncuyu İstanbulspor maçının kadrosuna aldı.

Geçtiğimiz gün alacakları nedeniyle Konyaspor’a ihtar çeken 33 yaşındaki Arnavut golcü Cikalleshi, Galatasaray ve Fenerbahçe maçının kadrosuna alınmamıştı.

Deneyimli golcü takımla birlikte antrenmanlara çıkmış ancak ihtar çektiği için her iki maçta da süre alamamıştı.

Daha sonra istişarelerde bulunan Sokol, ihtarını geri çekti ve yönetimden özür dileyerek İstanbulspor maçının kadrosuna alındı.

GOLÜ OFSAYT GEREKÇESİ İLE İPTAL EDİLDİ

İstanbulspor karşılaşmasına ilk 11’de başlayan Sokol Cikalleshi 78. dakikada rakip fileleri havalandırdı. Kiritik dakikada gelen bu gol daha sonra devreye giren yarı otomatik ofsayt uygulaması ile iptal edildi.

Süper Lig'de bu haftadan itibaren kullanılmaya başlanan yarı otomatik ofsayt sistemi bu maçta iki kez devreye girdi. Önce 59. dakikadaki İstanbulspor atağında Ethemi’nin vuruşunda direkten dönen topu Muammer ağlara gönderdi ancak yapılan VAR incelemesinin ardında ofsayt kararı çıktı. Bu kez etkili gelen Konyaspor, 78.dakikada Cikalleshi ile golü buldu ancak yine VAR incelemesinin ardından ofsayt kararı çıktı. Böylece yarı otomatik ofsayt sistemi Süper Lig'de üçüncü kez İstanbulspor-Konyaspor maçında devreye girmiş oldu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.