Skubic'in tribünde olması bile yetti

Skubic'in tribünde olması bile yetti

Konyaspor'un efsane futbolcularından Nejc Skubic, Konyaspor-Galatasaray maçını tribünden izledi. Her yıl Konyaspor’un maçlarına geleceği sözünü veren Skubic, hem sözünü tuttu hem de Konyaspor’a şans getirdi

Konyaspor'un efsane futbolcularından Nejc Skubic, Konyaspor-Galatasaray maçını tribünden izledi. Her yıl Konyaspor’un maçlarına geleceği sözünü veren Skubic, hem sözünü tuttu hem de Konyaspor’a şans getirdi.

336035005-228999653027195-5368668737389467334-n.jpg

Konyaspor’da 7 yıl futbol oynayarak, kulüp tarihinin en uzun süre forma giyen yabancı futbolcu unvanını elde ederek, Konyaspor’un efsanesi haline Nejc Skubic, geçen yıl verdiği sözü tuttu. Konyaspor-Galatasaray maçını oğlu Lan ile birlikte izleyen Slovenyalı Nejc Skubic, 5 haftadır kazanamayan ve gol bile atamayan Konyaspor’a da şans getirdi. Konyaspor, ligin lider takımı Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederek, Galatasaray’ın 14 maçlık galibiyet serisine de son verdi. Konyaspor, bu galibiyetle Aleksandar Stanojevic yönetiminde de ilk galibiyetini elde etmiş oldu.

120.jpg

HER YIL KONYA’YA GELECEĞİNİN SÖZÜNÜ VERMİŞTİ

Konyaspor'un efsane futbolcularından Nejc Skubic, Konyaspor-Galatasaray maçını tribünden izledi. Geçtiğimiz yıl gazetemize verdiği röportajda her yıl Konyaspor’un maçlarına geleceği sözünü veren Skubic, hem sözünü tuttu hem de Konyaspor’a şans getirdi. Taraftarların da gönlünü kazanan Skubic, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Futbol hayatının en güzel yıllarının Konyaspor’da geçtiğini kaydeden Skubic, “Konyaspor’da 7 sezon futbol oynadım ve bu takımda jübileyi yaptım. Eşim ve ben bu şehirde güzel dostlar kazandık. Oğlum Lan ve Maj Konya’da büyüdü, Konya’da kreşe gittiler. Aylar öncesinden planlanmış bir Türkiye ziyaretimiz vardı. Gaziantep-Konyaspor maçına gidecektik. Maalesef depremin ardından Gaziantep ligden çekildi. Biz de Konyaspor-Galatasaray maçını izlemek ve dostlarımızı ziyaret etmek için Konya’ya gelmeye karar verdik. Konya’ya bu defa bir turist ve bir Konyaspor taraftarı olarak geldim. Konyaspor’un haftalardan sonra galip gelmesi de bizi çok sevindirdi. Oğlum Lan maç boyunca Konyaspor’a destek verdi. Konya’da nostaljik bir maç akşamı yaşadık. Ambiyans muhteşemdi. Taraftarların hazırladığı koreografiler çok anlamlıydı. Önceki senelerde kazandığımız galibiyetler hala aklımda. O galibiyetler benim ve ailem için çok güzel bir anı olarak kaldı” dedi.

KONYA BENİM İKİNCİ EVİM OLACAK HER ZAMAN

Konyaspor’un ligde daha iyi yerleri hak ettiğini dile getiren Skubic, şunları söyledi: “Slovenya’da Konyaspor’un maçlarını mümkün olduğunca takip ediyordum. Alınan kötü sonuçlara taraftarlar kadar ben de üzülüyordum. Hocamız İlhan Palut ve takım arkadaşlarımızla başarılı bir sezon geçirmiştik. Futbolda zaman zaman krizler oluyor. Galatasaray galibiyeti Konyaspor için yeni bir başlangıç olacaktır. Taraftarların sosyal medyada benim için takıma şans getirdi yorumları için teşekkür ederim. Beni onurlandırdılar. Ama galibiyetin gerçek mimarı sahadaki futbolcu arkadaşlarımız ve taraftarlarımızdır. Taraftarlarımızın Konyaspor’a her koşulda sahip çıkmalarını istiyorum. Konyaspor benim ve ailemin gönlünde her zaman ayrı bir yere sahip olmaya devam edecek. Konya halkına, taraftarlara ve Konyaspor’a çok şey borçluyuz. Konya benim ikinci evim olarak kalmaya devam edecek.”

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum