Siyonist teröristler Mescid-i Aksa'da saldırılarını sürdürüyor

Siyonist teröristler Mescid-i Aksa'da saldırılarını sürdürüyor

Siyonist İsrailli teröristler, işgal altındaki Mescid-i Aksa’da baskınları önlemek için nöbet tutan Filistinlilere müdahale etti.

Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'da bulunan binlerce Filistinliye Siyonistli teröristler müdahale etti. Sabah namazını Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'da kılan binlerce Filistinli, namazın ardından Mescid-i Aksa’nın avlusunda tekbirler getirerek gösteri düzenledi.

2-1279x715.jpg

MESCİD-İ AKSA'DA NÖBET SÜRÜYOR

Filistinliler, gösterinin sonrasında fanatik Yahudilerin baskın yapmasını önlemek için Mescid-i Aksa’da nöbet tutmaya başladı. Harem-i Şerif’in bazı noktalarına barikatlar kuran Filistinliler, Harem-i Şerif’ten ayrılmayacaklarını dile getirerek sık sık "Canımız kanımız sana feda Aksa" sloganı attı.

SİYONİST SALDIRILAR DEVAM EDİYOR

Daha sonra Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyen Siyonist İsrail polisi, Filistinlilere göz yaşartıcı gaz, plastik mermi ve ses bombalarıyla müdahale etti. Filistinliler, Siyonist İsrail polisinin müdahalesine taş atarak karşılık verirken, Siyonist İsrail polisinin Harem-i Şerif’teki saldırısı devam ediyor.

4-1-1280x715.jpg

Fanatik Yahudiler, Siyonist İsrail'in Kudüs'ü işgal ettiği 1967'deki Altı Gün Savaşı'nın yıl dönümünü İbrani takvimine göre "Kudüs günü" olarak kutluyor. Fanatik Yahudi örgütler, bu yıl 9-10 Mayıs tarihlerine denk gelen "Kudüs günü" nedeniyle Mescid-i Aksa'ya baskın çağrıları yapmıştı.

SİYONİSTLER BEYT HANUN SINIR KAPISI'NI KAPADI

Öte yandan Siyonist İsrail, bugünden itibaren ikinci bir emre kadar Gazze'deki Beyt Hanun (Erez) Sınır Kapısı'nı kapadığını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.