SİYAMDER ile limonatalar emekçilerle buluştu

SİYAMDER ile limonatalar emekçilerle buluştu
Gönüllülük esasına dayalı olarak faaliyet gösteren gençler kendi elleriyle hazırladıkları limonataları sokak sokak dolaşarak esnafa ve çalışan emekçilere ikram etti.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) Konya Yerel Kurulu, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak faaliyet gösteren gençler kendi elleriyle hazırladıkları limonataları sokak sokak dolaşarak esnafa ve çalışan emekçilere ikram etti.

Bu özel günde bir emek ürünü ortaya koymanın ve emeği paylaşmanın değerine dikkat çeken gençler, “Bugün emeğin günü. Biz de kendi emeğimizle hazırladığımız limonataları, çalışan emekçilerle paylaşarak dayanışmayı büyütmek istedik” diye konuştular.

Hiçbir siyasi gruba bağlı olmayan ve sadece gençlerin gönüllü katılımıyla faaliyet gösteren dernek, bu etkinliğiyle hem 1 Mayıs’ın ruhuna uygun bir dayanışma örneği sergiledi hem de gençliğin toplumsal farkındalıkla nasıl harekete geçebileceğini gösterdi.

Kaynak:Süleyman Kuloğlu (ESKİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.