Sivaslı Otobüs Şoföründen 'Dikkat' Çeken Kaza Yorumu

Sivaslı Otobüs Şoföründen 'Dikkat' Çeken Kaza Yorumu

Adana'da sabah saatlerinde kaza yapan Sivas firmasına ait otobüsün Sivas Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden çıkış yaptığı görüntüler ortaya çıktı. 2 ay önce evlendiği belirtilen otobüs sürücüsü Hamit Şimşek’in sosyal paylaşım...

Adana'da sabah saatlerinde kaza yapan Sivas firmasına ait otobüsün Sivas Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden çıkış yaptığı görüntüler ortaya çıktı. 2 ay önce evlendiği belirtilen otobüs sürücüsü Hamit Şimşek’in sosyal paylaşım sitesinden geçtiğimiz yaz bir TIR kazası için yaptığı yorumlar yer alırken, "Yapma be abi çoluğun çocuğun evde seni bekliyor yapma abi..." ifadesi dikkat çekti.

Kaza yapan otobüsün Sivas Şehirlerarası Otobüs terminalinden çıkış yaptığı görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı. Dün akşam 21.30 sıralarında otogardan çıkış yapan otobüsün Hatay’a gitmek üzere Sivas Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden yola çıktığı görülüyor.

Öte yandan 1986 doğumlu otobüs şoförü Hamit Şimşek’in daha öncede bir akaryakıt firmasında TIR şoförlüğü yaptığı daha sonra ise otobüs firmasında işe başladığı öğrenildi. 2 ay önce evlenen Hamit Şimşek’in sosyal paylaşım sitesinde nikah fotoğrafları ile otobüsü kullanırken paylaştığı fotoğrafta yer aldı. Otobüsün fotoğrafında 'Lütfen Dikkat' uyarı levhası dikkat çekti.

Bu arada geçtiğimiz yaz ayında meydana gelen bir TIR kazasına sosyal paylaşım sitesinden yorum yapan Hamit Şimşek, "Yapma be abi çoluğun çocuğun evde seni bekliyor yapma abi..!!! Her şeyimiz sadece tek tekere bağlı çocuklarımız babasız büyürken bize baba demesini duyamazken bir bakmışız teneke parçasında tabuta girmişsin hayat bu kadar tuhaf, paylaşalım herkese ibret olsun..." ifadelerini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.