Sincap’ın kampanyası büyük ilgi görüyor

Sincap’ın kampanyası büyük ilgi görüyor
30 TLlik alışverişe ev, otomobil, elektronik ve beyaz eşya ile çok sayıda ev aleti de hediye edecek olan Sincap Alışveriş Merkezlerinin kampanyası yoğun ilgi görüyor.
Sincap Marketler Zinciri Genel Müdürü Ali Tabak, “Yerel, ulusal ve uluslar arası birçok markanın perakende tedarikçisi olan Söz Gıda AŞ, Deresallar Gıda AŞ, Cel-ka  Gıda Ltd. Şti, Aşçılar Gıda AŞ ve yerel market zinciri olan EKO Market AVM AŞ’nin ortaklığı ile devralınan Sincap Marketler Zinciri, şubelerini, fiyatlarını ve kalitesini tamamıyla değiştirerek Konya’nın en gözde yerel marketi oldu. Yerel sermayesi, cazip fiyatları ve bol ürün çeşidiyle halkın beğenisini kazanan Sincap AŞ yeni yıla muhteşem bir hediye ile giriş yaptı. Konya’da bir ilke imza atan Sincap Marketler Zinciri, kampanya sonunda talihlilerine 1 ev (3+1),  2 otomobil, 7 elektronik eşya, 45 beyaz eşya ve 500 küçük ev aleti armağan edecek. 7 Mart 2010 tarihine kadar sürecek olan kampanyaya katılım için 30 TL market alışverişi yapmak yeterli.” dedi.
Sincap Marketler Zinciri Genel Müdürü Ali Tabak, kampanyanın devamının geleceğini belirterek, gösterdikleri ilgiden dolayı Konya halkına teşekkürlerini iletti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.