Silopi’de Lunapark Açılması Çocukları Sevindirdi

Silopi’de Lunapark Açılması Çocukları Sevindirdi
Şırnak’ın Silopi ilçesinde ilk kez bir lunapark hizmete girdi. Lunaparka çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde ilk kez bir lunapark hizmete girdi. Lunaparka çocuklar büyük ilgi gösterdi. Lunaparkta çarpışan arabalar, uçan araba, dönme dolap, tren ve gondol bulunuyor.

Gondola binen vatandaşlar sevinç ve korkuyu aynı anda yaşadı, heyecandan çığlık atıyor. Çocuklar lunaparkın sevincini doyasıya yaşıyor. Daha önce sadece bayramlarda tahta salıncaklarda eğlenmeye çalışan çocuklar, "Lunapark çok güzel. İlk defa lunapark gördük. Açıldığı için çok mutluyuz. Silopi’de açılması çok iyi oldu. Buraya her gün gelmek istiyoruz.” diyerek sevinçlerini dile getiriyor.

Silopi’ye ilk defa lunaparkı getirdiklerini ifade eden Diyarbakırlı lunapark işletmecisi Muharrem Karık, “Amacımız insanları eğlendirmek. Bunun için de elimizden gelen bütün gayretleri harcayacağız. Bizlere bu konuda yardımcı olan belediye başkanı ve mülki idare amirlerine teşekkür ediyorum. Bize yardımcı oldular. Bu alanı bize verdiler. Biz de vatandaşlara hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Lunapark sahibi Aydın Yapar, “Çocukluğumuzda yaşamadığımız günlerimizi, hemşehrilerimize yaşatmaya çalışıyoruz.” diyerek, Silopi halkının gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.