Şike Dosyası Yeniden Yargıtay'da

Şike Dosyası Yeniden Yargıtay'da
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin, Yargıtay tarafından geri gönderilen şike dosyasındaki eksikleri tamamlayarak bu sabah 4.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin, Yargıtay tarafından geri gönderilen şike dosyasındaki eksikleri tamamlayarak bu sabah 4. Ceza Dairesi'ne teslim ettiği ileri sürüldü.

Aralarında Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu Fenerbahçeli yöneticiler, teknik adamlar, futbolcular ve menajerler hakkında verilen hapis cezalarıyla ilgili nihai kararı verecek olan Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin incelemesine yarından itibaren başlayacağı öğrenildi.

Bilindiği gibi 5. Ceza Dairesi şike dosyasında bazı usulsüzlükler tespit etmiş ve 6 Eylül 2013 tarihinde yerel mahkemeye iade etmişti.

Maraton.com'da yer alan habere göre, yaklaşık 2 ay süreyle belirtilen usulsüzlükleri gideren 16. Ağır Ceza mahkemesi bu sabah itibarıyla dosyayı son karar merciine teslim etmiş oldu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.