Sıhhi Tesisatçılarda Başkan değişmedi 

Sıhhi Tesisatçılarda Başkan değişmedi 

Konya Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler Esnaf Odası’nda yeni dönem için seçim heyecanı yaşandı.

Konya Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler Esnaf Odası’nda yeni dönem için seçim heyecanı yaşandı. Başkanlık için Mevcut Başkan Mehmet Ünlügül ile Fettah Turşu yarıştı. Mehmet Ünlügül 289 oyla yeniden başkan seçildi. Yeni yıl ile birlikte başlayan Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne (KONESOB) bağlı esnaf odalarında seçim süreci devam ediyor. Mart ayına kadar devam edecek seçimli olağan genel kurullarda Konyalı esnaflar önümüzdeki 4 yıl için görev yapacak yeni yöneticilerini belirlerken bir diğer genel kurul heyecanı da Konya Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler Esnaf Odası’nda yaşandı. Mehmet Ünlügül ve Fettah Turşu’nun başkan adayı olduğu genel kurul, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Düzenlenen genel kurulda divan başkanlığını ise Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurul, faaliyet raporlarının okunması ile devam etti. Genel kurulda iki adayın konuşmasının ardından seçime geçildi. Yapılan seçimde mevcut Başkan Yapılan seçimde mevcut Başkan Mehmet Ünlügül 289 oyla yeniden başkan seçilirken Fettah Turşu  ise 27 oy aldı. 

İŞİMİZİ LAYIKIYLA YAPMAYA ÇALIŞTIK

Düzenlenen genel kurulda yaptığı konuşmada geçtiğimiz günlerde vefat eden Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler Esnaf Odası eski başkanı Abdullah Eseroğlu’nu anarak başlayan Mehmet Ünlügül, şunları kaydetti: Yönetim olarak 4 yıldır teveccüh ve desteğinizle odamızı en iyi şekilde temsil etmeye, yönetmeye ve iyi işler yapmaya çalıştık. Bu gayretimizde başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü 2018 yılında mazbatamızı aldıktan sonra önemli adımlar attık. Odamızın tadilatından hizmet hızına, kurumsallıktan bürokrasiye kadar önemli gelişimler sağladık. Göreve gelmeden önce ifade ettiğimiz bir cümle vardı hatırlarsanız. "Biz yönetim olarak yük olmaya değil yük almaya geldik" bu sözü görevde olduğumuz sürece hiç unutmadık ve bu doğrultuda hizmet ettik. Odamızı maddi ve kurumsal olarak en alt seviyelerden aldık hepimizin üyesi olmaktan gurur duyacağı seviyeye getirdik. Yaptıklarımız sizlerin de takdirinde olduğundan dolayı burada tek tek anlatmak yerine yapacaklarımızın devamı için desteğinizin devamını diliyorum. Ben ve yönetimimin desteğinizle bayrağı daha yukarı çıkartmak için çalışmalarımızı sürdüreceğimizden kuşkunuz olmasın. Odamızı her alanda başarılı bir şekilde temsil edip savunarak mesleğimizin itibarini en üst seviyelere çıkartarak desteğinize layık olacağız. Ben şimdiden destekleriniz için teşekkür ediyorum.”

SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ADAY OLDUM 

 Konya Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler odasının çözülemeyen sorunlarını çözmek için aday olduğunu belirten Fettah Turşu, şunları söyledi: “Yıllardır bu camianın içindeyim ve küçük yaştan beri her kademesinde emeğimin olduğu bu camiaya bu sefer oda başkanlığına adayı olarak karşınızdayım.  Bilindiği gibi odamızın bazı sorunları bulunmaktadır maalesef bugüne kadar ki görevde bulunan yönetim bunları gideremedi. Ben Fettah Turşu olarak bu sorunları çözmek için başkanlığına adayım ve siz değerli üyelerimizin oylarına talibim. Ben ve ekibim yalnızca bu sorunları çözmeyi vaat etmiyor, ayrıca odamızın hak ettiği değerleri yeniden kazanması noktasında yeni projelerde sunuyorum. Üyelerimizin hakkının korunmasında maliye ve müteahhitlerle işbirliğine giderek sıkı denetimler sayesinde hakça ve adaletli bir gelirin sağlanması, seyyarların odamıza dahil olma sürecini hızlandırması en büyük önceliğimdir. Yaşamım boyunca uyguladığım ve sizlerin de beni bu şekilde tanıdığı,  şahit olduğu şekilde kimseyi ötekileştirmemeyi vaad ediyorum.  Herkesin hak ettiği değeri göreceği bir sistem kuracağız. Başka sektörlerle işbirliğine giderek sağlıktan gıdaya, temizlikten, petrole farklı iş yerleri ile anlaşma sonucunda devamlı indirimlerin olduğu bir dönem vaat ediyorum.”

SAİT ÇELİK 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.