Sigara fiyatlarına zam geldi! Psikolojik sınırı aştı

Sigara fiyatlarına zam geldi! Psikolojik sınırı aştı
Yeni yılın ilk "acı" haberi tiryakilere ulaştı. Tütün ürünlerinde beklenen fiyat düzenlemesi, 5 Ocak Pazartesi sabahı itibarıyla uygulamaya konuldu.

Yeni yılın ilk "acı" haberi tiryakilere ulaştı. Tütün ürünlerinde beklenen fiyat düzenlemesi, 5 Ocak Pazartesi sabahı itibarıyla uygulamaya konuldu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla kesinleşen zam haberi, perakende satış noktalarındaki etiketlerin hızla değişmesine neden oldu.

EROL DÜNDAR: "5 TL’LİK ZAM UYGULAMASI BAŞLADI"

Sektördeki gelişmeleri anlık olarak paylaşan TBYD Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı kısa ve net duyuruda, bir sigara grubuna paket başına 5 TL zam geldiğini teyit etti. Zamlı listelerin bayilere ulaştığını belirten Dündar, bu artışın bugün itibarıyla satışlara yansıdığını ifade etti.

sigara-2.webp

YENİ FİYAT ARALIĞI: EN UCUZ SİGARA 90 TL OLDU

Yapılan 5 TL'lik artışın ardından, zamlanan gruptaki fiyat baremi dikkat çekici bir seviyeye ulaştı. Güncellenen listeye göre söz konusu grupta:

  • En düşük sigara fiyatı: 90 TL

  • En yüksek sigara fiyatı: 95 TL olarak belirlendi.

Bu tablo, sigara fiyatlarında 90 TL’nin artık "alt limit" haline geldiğini ve üç haneli rakamların çok daha yakın bir gelecekte standart olacağını gösteriyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum