Shengelia’dan muhteşem oyun  

Shengelia’dan muhteşem oyun  

İ.H.Konyaspor’un Gürcü  oyuncusu Levan Shengelia Beşiktaş karşısında ortaya koyduğu performans ile büyük beğeni aldı. Yeşil-beyazlı ekipte sezonun ilk golünü atan Shengelia karşılaşmayı da 2 gol ile tamamladı

İttifak Holding Konyaspor'da 2020-2021 sezonunun ilk golü Levan Shengelia'dan geldi. İlk haftasını BAY geçtiği Süper Lig'de geçtiğimiz hafta ilk maçına Ankara deplasmanında çıkan ve Gençlerbirliği karşısında sahadan 0-0'lık beraberlikle dönen yeşil beyazlılarda bu sezonun ilk golü 3. hafta maçında Beşiktaş karşısında geldi. Yeşil beyazlıların Gürcistanlı futbolcusu Levan Shengelia, maçın 28.dakikasında Ömer Ali'nin kullandığı köşe vuruşunda topu kafayla ağlara yollayarak Konyaspor'un bu sezonki ilk golünü kaydetmiş oldu. Gürcü futbolcu ayrıca maçın 77. dakikasında skoru 3-0’a getiren golü de atarak bu maçta 2 gol birden kaydetti. 

Konyaspor’da gol perdesini açan isim olan Levan Shengelia,Beşiktaş maçının öne çıkan isimlerinden oldu.

 Rakip fileleri iki kez havalandıran Gürcü futbolcu, istatistiklerde de öne çıktı. 44 defa topla buluşan 24 yaşındaki futbolcu, yüzde 91.7 pas isabetiyle oynadı, 5 kez de kaleyi şutladı. Hücuma sağladığı katkının yanı sıra savunmaya da destek veren yıldız oyuncu, 90 dakikaya damga vurmayı başardı.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.