Seydişehir’in projeleri Ankara’da gündeme geldi

Seydişehir’in projeleri Ankara’da gündeme geldi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ankara’da Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek Seydişehir’de yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundu. 

Tutal, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Kadir Çokçetin, Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Tuğrul Şahin ve Seyit Ali Kurtuluş ile Seydişehir’de yapılmakta olan ve hayata geçirilecek projeler hakkında bir dizi görüşme gerçekleştirdi. 

Etyemez ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki’yi ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuğulu Tabiat Parkında devam eden çalışmalar ve yapılması planlanan yatırımları istişare ettiler

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Kadir Çokçetin ve Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Tuğrul Şahin ve Seyit Ali Kurtuluş ziyaret eden Tutal, Seydişehir’de yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Seydişehir için önem taşıyan projelerin hayata geçirilmesi noktasında Ankara’da verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyleyen Tutal, “Seydişehir’imizin projelerini ve ilçemizde yürüttüğümüz çalışmalarımızı Ankara’da istişare ettik. Tarım ve Orman Bakanlığımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde istişare ettiğimiz projelerimiz ve çalışmalarımızı yakın zamanda hayata geçireceğiz ve Seydişehir’imize kazandıracağız” dedi.

HABER MERKEZİ


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.