Seydişehir’de yatırımlar devam ediyor

Seydişehir’de yatırımlar devam ediyor

Seydişehir Belediyesi bağlı ekipler üst yapı, alt yapı, park, bahçe bakım ve onarım çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Ekipler ilçenin birçok bölgesinde parke taşı, sıcak asfalt, soğuk asfalt, kaldırım, bordür, yama, drenaj, park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını yoğun bir şekilde yürütüyor.

Sonbahar aylarıyla birlikte yazdan kalan çalışmaların tamamlanarak ilçenin kış aylarına hazırlıklı girmesi için ekiplerin yoğun mesai harcadıklarını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ekiplerimizle program dahilinde yapmış olduğumuz çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayarak yoğun mesai harcıyoruz. Şehrimizin en küçük, en uç mahallesindeki yollara varıncaya kadar hizmet götürüyoruz” dedi. Salgın döneminde ilçenin büyük prestijli projelerinin bir yandan hızlı bir şekilde yürütüldüğünü, diğer yandan da ilçe genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “küresel salgın döneminde birçok belediyemiz çalışmalarında kısıtlamaya giderken Seydişehir Belediyesi olarak bu çalışmaları tedbirler çerçevesinde daha da arttırarak şehrimizin sorunlarını en aza indirdik. Özellikle sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarında bu dönemde yoğun çalışma yürüttük. Bu çalışmalarımızın yanında parke taşı döşeme çalışmaları, yama ve kaldırım çalışmaları yürüttük ve yürütmeye devam ediyoruz. Ayrıca drenaj çalışmaları, park ve bahçelerde onarım ve bakım çalışmaları da yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.