Seydişehir’de Türkoğlu belediye   başkan aday adayı oldu

Seydişehir’de Türkoğlu belediye başkan aday adayı oldu

Yaklaşan Mahalli İdareler seçimleri öncesinde Ramazan Türkoğlu, AK Parti Seydişehir İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını ilçe başkanlığına sundu.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay tarafından aday adaylık müracaatı kabul edilen Türkoğlu, “Seydişehir için yeni bir başlangıç zamanı” dedi.

Yıllarca AK Parti teşkilatlarında görev yaptığını söyleyen Ramazan Türkoğlu, “AK Parti, bizim evimiz gibidir. Biz siyasete burada başladık, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderine Seydişehir’de yol arkadaşı olabilmenin haklı gururunu yaşadık. Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı ve Seydişehir Belediye Meclis Üyeliği görevlerimizin ardında doğup, büyüğüm, ata toprağım Seydişehir’imizi daha iyi yerlere getirebilmenin derdi ile dertliyiz. Gençliğimizden aldığımız enerji ve kazanmış olduğumuz tecrübeler ile ilçemiz için gece gündüz demeden çalışacağız. Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için, var ise etrafımızda kırgın olan bir araya getirip kırgınlıkları sona erdirmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.