Seydişehir'de tam buğday pidesi

Seydişehir'de tam buğday pidesi
Seydişehir'de bir ekmek fabrikası tam buğday unundan pide yaptı.

Fabrika sahibi Hüseyin Kızılcaadam, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan ayı süresince ekmeğin yerini sofralarda pidelerin aldığını, 500 gram ağırlığında yaptıkları pideyi Seydişehir'de üretmeye başladıklarını söyledi.

Bu çalışmayla birlikte hem halkın sağlığına katkıda bulunmuş hem de talepleri yerine getirmiş olduklarını belirten Kızılcaadam, tam buğday pidesinin ramazan ayında en çok yaşanan şişkinlik ve hazımsızlık problemlerini ortadan kaldırdığını ve tok tuttuğunu kaydetti.

Pidede tam buğday unu, ekşi maya, tuz ve suyun dışında hiçbir katkı maddesi kullanmadıklarını anlatan Kızılcaadam, ramazan ayından sonra da bu şekilde üretime devam edeceklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.