Seydişehir’de karne heyecanı

Seydişehir’de karne heyecanı

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının 1. Döneminin tamamlanmasının akabinde Seydişehir Merkez İlköğretim okulu, Mahmut Esad Ortaokulu ve Sistem Kolejinde öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular. Tüm öğrencileri tebrik ederek karnelerini veren, öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Kaymakam Pişkin, Başkan Tutal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar, tüm öğrencilere keyifli tatiller diledi.

Seydişehir’in eğitim ve öğretim anlamında başarılı bir ilçe olduğunu belirten Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, “tüm dünyayı etkileyen salgının gölgesi altında eğitim ve öğretim hayatını sorunsuz bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. İlçemizde her yıl binlerce öğrenci başarıyla mezun oluyor ve yeni başarılara yelken açıyor. Bu anlamda Seydişehir başarılı bir ilçe konumundadır. Bu başarının devam etmesi için tüm kurumlarımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin tüm öğrencilerimiz için hayırlara vesile temenni ediyor, öğrencilerimizi tebrik ediyor, keyifli bir tatil diliyorum. Bu süreçte öğrencilerimiz için tüm gücüyle çalışan öğretmenlerimize ve öğrencilerimizin ailelerine de teşekkür ediyorum” dedi. Seydişehir Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Tutal, “İlçemizdeki tüm öğrencilerimizin başarısı ve daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimizin elde ettikleri her başarı bizlerin en büyük mutluluk kaynağıdır. Bir öğretmen olarak çocuklarımızın karne günü heyecanını çok iyi biliyorum. Bu heyecan hayatımızdaki en güzel ve en heyecanlı anlardandır. Bugün de öğrencilerimizin bu mutlu ve heyecanlı anında yanlarında olarak onların mutluluklarını ve heyecanlarını paylaşıyoruz. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğretmenlerimize ve öğrencilerimizin ailelerine de teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOCUK FESTİVALİ DÜZENLENECEK

Öğrencilere karne hediyesi olarak sömestr tatilinde Çocuk Festivali düzenleyeceklerini belirten Başkan Tutal, “2-6 şubat tarihleri arasında Atatürk Spor Salonumuzda bu yıl 3.’sünü düzenleyeceğimiz çocuk festivalimize tüm çocuklarımızı davet ediyorum. Her gün saat 10.00’da başlayıp 17.00’ye kadar devam edecek olan festivalimizde birbirinden eğlenceli oyunlar, yarışmalar, etkinlikler ve atölye çalışmaları yer alacak. Düzenleyeceğimiz festivalimizde öğrencilerimiz tatillerini daha keyifli ve verimli geçirecek. Festival alanımıza her gün saat başı Milli İrade Meydanımızdan araçla ulaşım imkanı sağlanacak. Bu vesileyle de tüm öğrencilerimizi ve çocuklarımızı festivalimize davet ediyorum” diye konuştu. Çocuklarla hoş vakitler de geçiren Kaymakam Pişkin ve Başkan Tutal, öğrencileri tek tek tebrik ederek karnelerini verdi, keyifli tatiller dileklerini iletti.

ABDULLAH LEBLEBİCİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.