Seydişehir’de çalışmalar hız kesmiyor

Seydişehir’de çalışmalar hız kesmiyor

Seydişehir Belediyesi tarafından yürütülen ve ilçenin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan ekipler çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ekiplerin merkez ve kırsal mahallelerde hemşehrilerine en iyi hizmeti verebilmek için mesai kavramı gözetmeksizin sahada olduklarını kaydetti. 

Merkez ve kırsal mahallelerde proje çalışmaları asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, Park-Bahçe çalışmaları, kanalizasyon yenileme, altyapı ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal," altyapı ve üst yapı çalışmaları belediyemizin bütün imkanları seferber edilerek  devam etmektedir. Halkımıza layık olmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve şehrimizi modern bir kente dönüştürmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz" dedi.

Başkan Tutal, “Hizmetlerimizi vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yapmaktayız. Halkımızdan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Asfalt çalışmamız ile birlikte, eş zamanlı olarak kırsal ve merkez mahallelerimizde yol açma, park ve yeşil alan düzenleme ,ayrıca ilaçlama çalışmalarımız devam etmektedir. Ekiplerimiz her mahallemizi şantiye alanına çevirerek, Seydişehir için ve hemşehrilerimiz için çalışıyor" dedi. Seydişehir'in merkez ve kırsal mahallelerinde ihtiyaç olan hizmetleri kazandırabilmek için canla başla çalıştıklarını kaydeden Başkan Tutal, "Gelecek nesillerimiz ve şehrimizin geleceği için kalıcı ve köklü yatırım ve icraatlar yapmamız gerektiğinin bilinci ile yeni projeler üretiyoruz. Başarmak ekip işi, bizde ekibimizle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

ABDULLAH LEBLEBİCİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.