Seydişehir’de belediye  personeli bayramlaştı

Seydişehir’de belediye personeli bayramlaştı

Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışma arkadaşları ile sosyal mesafe kuralına uyarak bayramlaşma programı gerçekleştirdi

Bayramların, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günler olduğunu kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Bu vesile ile başta çalışma arkadaşlarım ve aileleri olmak üzere tüm İslam Aleminin bayramını tebrik ederim. Nice bayramlarda beraber olabilmeyi temenni ediyorum" dedi. Seydişehir'in gelişmesi, güzelleşmesi ve ilerlemesi için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Daha temiz, daha yeşil ve daha güzel bir Seydişehir için hep birlikte çalışıyoruz. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, kaynaşmanın ve kardeşliğin timsali olan Ramazan Bayramımızı kutladık. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bayram sevinç, birlik, beraberlik olma anlamlarına da gelir. Kenetlenmeye ihtiyacımız olduğu bu günlerde farklı ırklardan, farklı mezheplerden, farklı meşreplerden, farklı siyasi düşüncelerden olabiliriz. Ama bu günlerde kardeşliğimizin birlikteliğimizin, dayanışmamızın bu ülkeye ihanet eden gruplara karşı muhafaza edilmesi gerekmektedir. Biz Seydişehir olarak bunları geçmişte de yaptık, bu günlerde de yapmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

EKİPLERİMİZİN VATANDAŞIN YANINDA OLDU

Koronavirüsle mücadele sürecinde gayretle çalışan personele teşekkür eden Başkan Tutal; "hemşehrilerimize hizmet etmek gibi çok önemli bir görevi yürütüyorsunuz, şehrimizi salgından korumak için tüm ekiplerimiz büyük bir gayret sergiliyor. Çalışmalarınızdan dolayı hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun. Bundan sonraki çalışmalarınızda da olabildiğince dikkatli olmanızı istiyorum, hem kendiniz, hem çalışma arkadaşlarınız hem de aileleriniz için. Oluşabilecek bir hastalık ile tüm ekiplerimiz etkilenecektir. Salgın döneminde ciddi anlamda gerek sahada personelimiz, gerekse vefa destek ekibimiz hemşehrilemizin hizmetinde oldu. Bu süreçte ekonomik olarak etkilenen tüm kesimlere ulaştık. Hijyen, temizlik ve dezenfekte denetimlerimizi aralıksız sürdürdük. Ben yapılan tüm bu çalışmanın karşılığını bulduğuna inanıyorum,  çalışmalarınızdan dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum”  şeklinde konuştu.

ABDULLA LEBLEBİCİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.