Seydişehir’de asfalt çalışmaları sürüyor

Seydişehir’de asfalt çalışmaları sürüyor

Seydişehir Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde asfalt serimi, asfalt yama, bakım, onarım, parke yapımı ve çevre düzenlemelerine devam ediyor. 

İlçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren ekipler,  bozulan yolları tespit ederek, hızlı bir şekilde asfalt yenileme çalışmalarını da gerçekleştiriyor. Hemşerilerine kaliteli ve sorunsuz bir yaşam sunabilmek için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; . Asfalt çalışmamız ile birlikte, eş zamanlı olarak kırsal ve merkez mahallelerimizde yol açma, park ve yeşil alan düzenleme, çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımız tüm mahallelerimizde sürmekte" dedi. Çalışmaların belirlenen program dahilinde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ekiplerimiz, farklı mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımıza kesintisiz ulaşım hizmeti sunmak için yol yapım hizmetlerimizi yoğunlaştırdık. Alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yollarda iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında ilçemiz genelindeki mahallelerimizde ihtiyaç duyulan sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürüttüğümüz yol, altyapı, parke-bordür, tesviye, asfalt yama ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal mahallelerimizde gerekli olan yayla yollarının genişletme ve yol açım çalışmalarına devam ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Belediye ekiplerinin, şehrin farklı bölgelerinde bulunan park ve yeşil alanlarda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğü belirten Başkan Tutal; Ekipler çalışmalar kapsamında ilçe merkezinde bulunan parklarda, refüjlerde ve rekreasyon alanlarında  daha yeşil ve yaşanılabilir bir Seydişehir için  çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizin her noktasında yeşillendirmeye ve yeşili korumaya büyük önem gösteriyoruz" dedi.

ABDULLAH LEBLEBİCİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.