Seydişehir OSB’ye doğal gaz geliyor

Seydişehir OSB’ye doğal gaz geliyor

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, EPDK Başkanı ile Ankara'da yapmış oldukları görüşme sonucunda Organize Sanayi Bölgesinin doğal gaza kavuşacağını kaydetti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Başkan Tutal, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız’ın Mehmet Cengiz ile yapmış oldukları görüşme sonucunda Seydişehir OSB ‘de  doğalgaz getirilmesi çalışmalarının başlayacağını belirtti.

Tutal, "Doğalgaz'ın OSB'ye getirilmesi konusunda EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Konya Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız ile birlikte Mehmet Cengiz ile bir görüşme yaptık. Kendisi  Organize Sanayi Bölgemizde doğalgaz getirilmesi için gerekli desteği vereceklerini söyledi 

TİCARİ BİR HAREKETLİLİK BAŞLAYACAK

Gelişmekte ve büyümekte olan Seydişehir Organize Sanayi bölgesinde doğalgaz getirilmesi büyük gereklilik arz ettiğini kaydeden Başkan Tutal, “En yakın zamanda tamamlanması planlanan doğalgaz çalışmalarımızla Organize Sanayi Bölgemizde ticari bir hareketlilik başlayacak. Bölgemizdeki yatırımcılarımızın rekabet gücü artarak,  pazar paylarının gelişeceğini inanıyorum. Seydişehir'de istihdamın artması, ekonominin canlanması ve ticari hareketliliğin oluşması  bu tür alt yapı sorunlarının giderilmesiyle daha da gelişecek. İlçemizin kalkınması  için gece, gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz ”dedi.

YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Seydişehir’e yapılması planlanan yatırımların ve projelerin takipçisi olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Organize Sanayi Bölgemize doğalgaz gelmesi için bizden desteğini esirgemeyen Konya Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız’a,   EPDK Başkanı Mustafa  Yılmaz’a,  Mehmet Cengiz başta olmak üzere Cengiz ailesine teşekkür ederim” dedi.

 Başkan Tutal ayrıca beldeden kırsal mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde de doğalgaz getirilmesi konusunda görüşmeler yapıldığını ve ilerleyen süreçte konunun takipçisi olacağını belirtti.

ABDULLAH LEBLEBİCİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.