Seydişehir Belediyesi’nden üretim atağı

Seydişehir Belediyesi’nden üretim atağı

Seydişehir Belediyesi, ilçenin kırsal ve merkez mahallelerinde peyzaj düzenlemesinde kullanılan bank, masa, kamelya gibi oturma gruplarını kendi bünyesinde bulunan iş atölyelerinde üretiyor.

İlçeye hizmet noktasında kullanılan araçlar ve ekipmanların tamirleri ve bakımları da aynı atölyelerde yapılıyor. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kendi atölyelerinde imal edilen reklam panoları, led panoları, profil kaplama, kamelya, oturma bankları, masa gibi sosyal donatı alanları malzemeleri ve yaptıkları araç tamirleri ile büyük bir tasarruf sağladıklarını belirtti.

Hemşehrilerine daha iyi hizmet sunabilmek için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kaynakların verimli ve etkin bir şekilde kullanıldığını kaydetti. Bu çalışma sayesinde hem tasarruf sağlandığını, hem de daha sağlıklı ve daha kullanışlı ürünlerin imal edildiğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Seydişehir Belediyesi olarak hizmet alımını azaltarak ihtiyacımız olan ürünlerin imalatlarının büyük bir kısmını kendi bünyemizde yapıyoruz” dedi.

HEM ÜRETİMİ HEM TAMİRİ YAPILIYOR

Belediyeye ait atölyelerde merkez ve kırsal mahallelerin ihtiyaçlarına göre üretim yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Park ve bahçelerimizde kullandığımız mobilya kamelya, oturma bankları, ışıklandırma profilleri, reklam tabelaları gibi malzemelerimizi çalışma arkadaşlarımız kendi atölyelerimizde üretiyor. Bu sayede dışarıdan hizmet alımı yapmadan kendi mobilyalarımızı kendimiz üretiyoruz. Üretimin yanı sıra bakım onarım çalışmalarını da kendi ekiplerimizle hızlı bir şekilde düşük bütçeyle yapmış oluyoruz. Kendi atölyemizde üretilen oturma bankları ve kamelyalar gibi çeşitli mobilyalar vatandaşlarımızın kullanımına sunulmak üzere ilçemizin dört bir yanına yerleştiriliyor” dedi. Belediye hizmetinde kullanılan araç ve gereçlerin de kendi atölyelerindeki ustalar tarafından tamir, bakım ve onarımının yapıldığını belirten Başkan Tutal; “ulaşım hizmetlerinde ve saha çalışmalarımızda kullandığımız araçlarımızın da bakım, onarım ve tamirat işlerini kendi bakım ve tamir atölyelerimizde gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile tasarruf sağlıyoruz. Buda bizim için önemli bir kazanç oluyor “şeklinde konuştu.

ABDULLAH LEBLEBİCİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.