Serkan’ın yerine Ertuğrul

Serkan’ın yerine Ertuğrul

Konyaspor'da Yeni Malatyaspor maçında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan ve büyük tepki alan kaleci Serkan Kırıntılı ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da Fenerbahçe maçında takımdaki yerini alamayacak.

Serkan'ın yerine zorlu karşılaşmada kalede Ertuğrul Taşkıran'ın olması bekleniyor. Ertuğrul, ilk yanda ilk kez forma giydiği Yeni Malatyaspor maçında 2, Fenerbahçe maçında ise 5 gol görmüştü.

SERKAN’A UYARI YAPILDI

Konyaspor yönetimi, bu sezon yaptığı hatalarla taraftarın tepkisini çeken Serkan Kırıntılı'ya ceza vermeyeceğini açıkladı.

Konyaspor Asbaşkanı Bünyamin Sarıtaş, Kanal 42'de katıldığı programda Serkan Kırıntılı hakkında konuştu. Sarıtaş, "Serkan'a haksızlık yapmamalıyız. Geçmişte yaşanılan başarılarda önemli bir paya sahip. Fedakar bir oyuncumuz. isteyerek böyle bir şey yapması mümkün değil. Serkan'a yaptırım söz konusu değil. Hatası var, taraftarla diyaloğa girmemeli. Gerekli uyarıları da yaptık" dedi.

ANTRENMAN KONUSUNDA AÇIKLAMA

Sarıtaş, deneyimli file bekçisinin ilk antrenmanlara çıkmamasıyla ilgili olarak ise "Serkan Kırıntılı ilk idmana çıkmıyor ama birçok ligde kaleciler böyle ilk çalışmalara çıkmaz. Ayrıca belinde sorun var, tedavisi oluyor. Serkan'a bir ayrıcalık yok. Yeni olan bir durum değil, senelerdir böyle zaten" şeklinde konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum