Serkan Kırıntılı'ya tepkiler dinmiyor!

Serkan Kırıntılı'ya tepkiler dinmiyor!

Konyaspor taraftarı Serkan Kırıntılı’nın affedilerek takıma katılmasına ve lisans çıkartılmasına büyük tepki gösterdi. Yeşil-beyazlı ekip sosyal medyada #serkankırıntılıyıistemiyoruz  etiketi ile kampanya başlattı.

Konyaspor taraftarları İsmail Kartal'ın isteğiyle affedilen kaleci Serkan Kırıntılı kararı için yönetime büyük tepki gösterdi.

Konyaspor taraftarları #serkankırıntılıyıistemiyoruz etiketi ile sosyal medyada başlattıkları tepki kampanyasıyla affedilen kaleci Serkan Kırıntılı'yı takımda görmek istemediklerini belirtiyor.

Kısa süre içinde konuyla ilgili olarak binlerce tweet atıldı. Konyaspor taraftarları, yönetimden kararını gözden geçirmesini ve deneyimli file bekçisini takımdan göndermesini istiyor.

Konyaspor ile 2 yıllık anlaşma imzalayarak göreve başlayan teknik direktör İsmail Kartal, kaleci Serkan Kırıntılı’yı affetti. Yeşil-beyazlı takımda 5 sezondur yer alan 35 yaşındaki milli eldiven geçen sezon bireysel hataları nedeniyle taraftarın tepkisini çekmişti. Ligin 8 ve 25. haftasında oynanan her iki Malatyaspor maçında da ceza sahası dışında topa elle müdahale ederek takımını 10 kişi bırakan Serkan Kırıntılı, teknik direktör değişikliği sonrası Bülent Korkmaz tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Zor bir sezonu geride bırakan yeşil-beyazlıların iç sahada oynadığı ve berabere kaldığı 28. haftadaki Sivasspor maçı sonrasında da soyunma odası koridorlarında yüksek sesle yapılan transferleri ağır şekilde eleştirdiği iddiasıyla gündeme gelen Kırıntılı maç kadrolarına alınmayınca Konya’yı terk ederek tatile çıkmış ve video paylaşmıştı.

Sezon öncesi Süper Lig takımlarından biriyle anlaştığı haberleri üzerine Konyaspor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, hiçbir oyuncunun yazılı izin belgesi almadan transfer görüşmesi yapmaya yetkisi olmadığı duyurulmuştu. Yaşanan olayların ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Serkan Kırıntılı, Teknik Direktör İsmail Kartal tarafından affedilerek takımla çalışmalara başladı.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum