Serkan Kırıntılı defteri kapandı!

Serkan Kırıntılı defteri kapandı!

Konyaspor'un kalesi artık Ertuğrul Taşkıran'a emanet.

Pandemi sonrası çıktığı Gençlerbirliği ve Sivasspor maçından sonra Bülent Korkmaz tarafından kulübeye çekilen tecrübeli kalecinin bundan sonraki maçlarda da yedek kulübesinde kalması bekleniyor.

İttifak Holding Konyaspor’da kaleci Serkan Kırıntılı, iyiden iyiye gözden düştü. teknik direktör Bülent Korkmaz, Çaykur Rizespor maçında da deneyimli file bekçisine şans vermedi. Korkmaz, Beşiktaş maçından sonra Rizespor karşısında da ilk 11’de Ertuğrul Taşkıran’a şans verdi. Konyaspor ile bir yıl daha sözleşmesi olan ancak bu sezon hem saha içi hem de saha dışındaki tavırlarıyla tepki toplayan Serkan Kırıntılı’nın sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

ERTUĞRUL İYİ OYNADI

Çaykur Rizespor maçında takımın iyi oyuncularından birisi olan Ertuğrul Taşkıran yaptığı kurtarışlarla galibiyetin mimarlarından oldu. Tecrübeli kalecinin başarılı performansı sonrasında Konyaspor Kulübü resmi sosyal hesaplarından Ertuğrul Taşkıran’ın fotoğrafına kanat montajlayarak “ Hayat kısa Ertuğrul uçuyor” paylaşımı yaptı

Maç sonunda konuşan Ertuğrul "Benim adıma da, takım arkadaşlarım adına da çok güzel oldu. Son saniye penaltısıyla kazanılması çok sevindirici. Berabere bitecek gibi giderken penaltı oldu. Miya da çok soğukkanlı attı. Bizim, şehrimiz ve camiamız adına önemli. Ben de forma şansı buldum. Takımıma yardım etmek istiyorum. Hocamızın yüzünü kara çıkarmadım" ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum