Seri yine  kaçtı 

Seri yine  kaçtı 

Bu sezon 3 maçlık galibiyet serisine 3.kez yaklaşan İttifak Holding Konyaspor Ankaragücü beraberliği ile bu eşiği yine atlayamadı. Yeşil-beyazlı ekip 2015-2016 sezonundan buyana 3 maç arka arkaya galip gelemedi  

İttifak Holding Konyaspor'un Süper Lig'deki 3 maçlık galibiyet serisi hasreti bu maçta da dinmedi.

5 yıldır ligde üst üste 3 maç kazanamayan yeşil-beyazlı ekip, bu bedelini yine gerekleştiremedi. Anadolu Kartalı, bu sezon üçüncü kez 2 maçlık seri yakalarken, devamını getiremedi. Temsilcimiz, Süper Lig'de son olarak Aykut Kocaman yönetiminde 2015-2016 sezonunda 3 maç ve üstü galibiyet serisi yakalamıştı. 

 Aykut Kocaman yönetiminde 3. olduğu 2015-2016 sezonunda 3 maç ve üstü galibiyet serisi yakalamış, sonraki sezonlarda ise bu başarıyı gösterememişti. Konyaspor, Ankaragücü maçını kazanarak bu hasreti bitirmek istedi ancak başarılı olamadı Yeşil-beyazlı ekip bu sezon bu hasrete 2 kez son vermeye yaklaşmıştı. İlk yarıda üst üste Fenerbahçe ve Kasımpaşa'yı mağlup eden Konyaspor, sonraki haftada deplasmanda Alanyaspora 1-0 yenilmişti. İkinci sende ise Denizli ve Malatya galibiyetlerinin ardından iç sahada Gaziantep ile golsüz berabere kalmıştı. 

KONYASPOR 6. BERABERLİĞİNİ ALDI 

Ittifak Holding Konyaspor, bugün MKE Ankaragücü ile tarihindeki 6. beraberliğini aldı. 

ittifak Holding Konyaspor, MKE Ankaragücü ile bugün tarihindeki 32. maçına çıktı. 1-1 berabere biten maç sonunda yeşil beyazlılar rakibi karşısındaki 6. beraberliğini almış oldu. Ekipler arasındaki diğer maçlarda ise Konyaspor 14 kez kazanırken Ankaragücü 12 kez 3 puanın sahibi oldu. Rekabetteki 32 maçta Konyaspor 43 gol, Ankaragücü ise 48 gol attı. 

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.