Şerafettin Yalçın: Liyakatsiz Kadrolarla Sorun Çözülmez… 

Şerafettin Yalçın: Liyakatsiz Kadrolarla Sorun Çözülmez… 

Siyasi Partilerin Beyşehir’deki İlçe başkanları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı

Gelecek Partisi Beyşehir İlçe Başkanı Şerafettin Yalçın
Liyakatsiz Kadrolarla Sorun Çözülmez… 

Merhaba gazetemizin değerli takipçileri, Beyşehir ilçemizin sorunlarını ve çözüm önerilerimizi sizlerle paylaşma fırsatı verdiği için gazetemiz yetkililerine Partim ve şahsım adına teşekkür ederken, tüm okuyucularımıza da muhabbetlerimizi sunuyorum.
Değerli okuyucularımız bilindiği üzere ilçemiz iç Anadolu’nun en büyük tatlı su gölüne sahip muhteşem bir yaşam alanıdır. Vatandaşlarımız rahat yaşasınlar diye şehrimizin yöneticileri imkanları dahilinde bir şeyler yapmaya çalışıyorlar fakat yetersiz kalıyorlar.
Sizlere şehrimizde yaşanan sıkıntıların bazılarını ve Gelecek Partisi İlçe başkanlığı olarak çözüm önerilerimizi anlatalım…
 
- Pazar yerlerimiz, pazarcılarımıza ve vatandaşlarımıza yetersiz kalıyor, Üzeri açık olan Pazar yerlerimizde pazarcı esnafımız ve alışveriş için pazara çıkan vatandaşlarımızın yazın güneşten yanmasına, kışın ve yağmurlu havalarda ise üşümesine ve ıslanmasına sebep oluyor. Belediye tarafından proje çalışması olduğunu biliyoruz fakat çalışmalara bir türlü başlanamaması sadece proje aşamasında kalacağa benziyor.
 
- Hızla büyüyen şehrimizde Ulaşım ve Otopark sorunu hat safhaya çıkmış durumda. Şehir merkezimizde düzensiz olarak kullanılan ve gelişigüzel park edilen araçlar nedeni ile trafik sıkışıklığı yaşanmakta. Bu sorunu kısa vadede çözmek için Şehir merkezimizdeki atıl durumda olan yerlerin temizlenerek küçük bir düzenleme ile daha temiz ve düzenli bir şekilde park sorunu çözülürken, uzun vadede ise mevcut Pazar yerlerinin projelerine ek olarak yer altına birkaç kat park alanı çıkarmanın yeterli olacağı kanaatindeyiz.  
 
 
- Şehrimizin büyümesi ve yerleşim yerlerimizin şehir merkezinden uzaklaşması ile birlikte Hastane, Emniyet, Adliye, Okullar ve Pazar yerlerimizin şehir merkezinde kalması, halkımızın ve öğrencilerimizin merkeze ulaşımını sağlamak için kullandıkları toplu taşıma araçlarının yetersiz kalması, vatandaşlarımızı ve öğrencilerimizi özellikle kış aylarında mağdur ediyor. Halkımızın daha fazla mağduriyet yaşamaması için bir an önce şehir içi toplu taşıma araçlarının sefer sayılarının artırılması, durakların sıklaştırılması ve mesafenin halkımızın lehine dönük uzatılması gerekmektedir.
 
 
- İlçe Hastanemizin yenilenmesi bizleri son derece mutlu etmiştir, sebep olanlardan Allah razı olsun fakat hastanemizde bazı bölümlerin olmaması ve zaman zaman uzman doktorlarımızın eksik olması vatandaşlarımızın İl Merkezine ve komşu ilçelere yönlendirilmesi 21. Yüzyılda şehrimize ve ülkemize yakışmamaktadır.
 
 
- Şehrimizin gözbebeği ve birçok vatandaşımızın geçim kaynağı olan Beyşehir gölümüzde, tarım arazilerimizin düzensiz sulanması nedeni ile su seviyesi düşmekte ve yeterli denetimlerin yapılmaması sebebi ile de kirlilik yaşanmaktadır. Unutmayalım ki gölümüz bizim gözbebeğimizdir. Özellikle son zamanlarda yapılan çalışmalarla Karaburun plajının da turizme açılması ile birlikte İl merkezinden ve çevre ilçelerden misafir çekmektedir. Bu sebeple denetimlerin sıklaştırılması, tarım arazilerimizin gelişigüzel sulanmasına izin verilmeyerek belli bir düzen içerisinde yapılması, kirliliği önlemek için de gerekli çalışmaların bir an önce yapılması gerekmektedir.
    Değerli okuyucularımız, bizler şehrimizin sorunlarını anlatıyoruz fakat Ülkemiz özellikle son zamanlarda yaşanan ekonomik krizlerle boğuşurken, Liyakatsiz kişiler tarafından her yönden daha da geriye götürülmektedir.
Mesela yem üreticilerimizin “KEPEK KRİZİ YAŞIYORUZ” demesi üzerine, “ O ZAMAN SENEYE KEPEK EKELİM” diyen liyakatsiz bir tarım bakanımız varken biz kalkmışız Beyşehir’in sorunlarını anlatıyoruz size…
Allah’ın izni ile önümüzdeki ilk seçimlerde Gelecek Partimizin liyakatli kadroları ile şehrimizin ve Ülkemizin bütün sorunlarını çözmeye geleceğiz.
Unutmayalım ki Ülkemizde çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur, sadece sorunlar içinde boğulan ve daha çok sorun yaratan beceriksiz ve liyakatsiz yöneticiler vardır.
Kakın sağlıcakla…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.