Şemsiyenizi almadan dışarı çıkmayın! Konya'da sağanak yağış bekleniyor

Şemsiyenizi almadan dışarı çıkmayın! Konya'da sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji 29 Ekim Hava Durumu tahminlerini açıkladı. Uzmanlar Konya'ya sağanak yağış uyarısında bulundu.

29 Ekim tatilini dışarıda geçirmek isteyen  vatandaşlara Meteoroloji'den kötü haber geldi. Uzmanlar bazı bölgelere  kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Uzmanların yaptığı son tahminlere göre, Yurdumuzun batı ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz ile Aksaray, Kırşehir ve Çorum çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği düşünülüyor.

Yağmurun ise, Muğla, Antalya ve Tekirdağ çevreleri ile İstanbul'un batı, Isparta'nın güney, Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (30-75 kg/m2) olacağı öğrenildi.

SICAKLIKLAR AZALIYOR!

Ülkemizde sıcaklıkların Batı kesimlerde 2-5 derece azalacağı öğrenildi.

KUVVETLİ RÜZGAR!

Son dönemde sık sık etkisini gösteren rüzgarların ise, güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) eseceği öngörülüyor.

KONYA °C, 22°C

Konya'da öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji tarafından yapılan tahmin şu şekilde: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.