Selçuklu’dan Türkiye Şampiyonasında madalya şov

Selçuklu’dan Türkiye Şampiyonasında madalya şov

Selçuklu Belediyespor Kulübü Wushu Kung-Fu Takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasından 7 altın, 4 gümüş ve 5 bronz madalya ile dönerek önemli bir başarıya imza attı

Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu faaliyet programında yer alan ‘Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası’ Antalya’da düzenlendi. Yaklaşık 3 bin sporcunun katılıyla gerçekleşen Şampiyonaya Selçuklu Belediyespor Kulübü Wushu Kung-Fu Takımı damga vurdu. Selçuklu Belediyespor Kulübü, Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorisinde, 7 altın, 4 gümüş ve 5 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Türkiye’nin en başarılı Wushu Kung-Fu Takımlarından birisi olan Selçuklu Belediyespor’da madalya kazanan sporcuları şu şekilde; Muammer Kayra Ayvalı Gençler Sanda 70 kg da birinci, Rabia Gül Karakoç Yıldızlar Sanda 56 kg da birinci, Kevser Irmak Işıkcan Yıldızlar Light Sanda 35 kg da birinci, Nehir Koçak Yıldızlar Sanda 45 kg da birinci, Şeniz Nur Kömür Minikler Jianshu kategorisinde birinci, Hayrunnisa Kalay Minikler Nanquan kategorisinde birinci, İrem Kurt Minikler Daoshu kategorisinde birinci, Sinan Gümüştekin Büyükler Sanda 70 kg da ikinci,

Ecem Su Yangöz Minikler Nandao kategorisinde ikinci, Ekin Demiryakan Yıldızlar Sanda 38 kg da ikinci, Irmak Koçak Yıldızlar Sanda 40 kg da ikinci, Selahaddin Doruk Gündüz Minikler Light Sanda 32 kg da üçüncü, Gökçe Taşbaşı Minikler Nanquan kategorisinde üçüncü, Buğlem Esen Minikler Daoshu kategorisinde üçüncü, Hilal Yüzbaşıoğlu Yıldızlar Daoshu kategorisinde üçüncü, İbrahim Ali Alanyurt Yıldızlar Bajiquan kategorisinde üçüncü.

BAYRAKTAR: KULÜBÜMÜZÜ ve ŞEHRİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK

Selçuklu Belediyespor Kulübü Wushu Kung-Fu Antrenörü Mehmet Bayraktar, Şampiyonada Konya’yı ve Selçuklu Belediyespor Kulübünü en iyi şekilde temsil ettikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Bayraktar, “Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden birisi olan Selçuklu Belediyespor Kulübümüzü ve Şehrimizi Türkiye Şampiyonasında başarılı bir şekilde temsil ettik. 16 sporcumuz 7 altın, 4 gümüş ve 5 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürerek Milli Takıma bu yıl çok sayıda sporcu kazandırmayı hedefliyoruz. Bu konuda bizlere her zaman destek olan Selçuklu Belediye Başkanımıza, Kulüp Başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.