Selçuklu’da voleybol  heyecanı yaşanıyor

Selçuklu’da voleybol heyecanı yaşanıyor

Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen olan Birimler Arası Voleybol Turnuvası Şehit Rıdvan Adam Spor Salonunda oynanan müsabakalarla başladı

Selçuklu Belediyesi tarafından personeller arasında iletişim ve dostluk bağlarının güçlenmesine katkı sağlamak, çalışan personelleri spor yapmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen Birimler Arası Voleybol Turnuvası 25 Eylül Pazartesi günü A grubunda oynanan müsabakalarla başlayacak. 18 takımın yer aldığı turnuvada 210 sporcu mücadele edecek. Selçuklu Belediyesi Şehit Rıdvan Adam Spor Salonunda oynanan ve büyük heyecana sahne olan müsabakalarda grubunu ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek finale adını yazdırıyor. Dün oynanan müsabakalar sonucunda ise A Grubunda Zabıta Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü Grubunu ilk 2 sırada tamamlayarak çeyrek finale yükselen ilk takımlar oldu.

BAŞKAN PEKYATIRMACI: YOĞUN İLGİ BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “7’de 70’e tüm vatandaşlarımızın spor yapma imkanı bulduğu Sporun Merkezi Selçuklu’da zaman zaman çeşitli turnuvalar ve organizasyonlar düzenleyerek vatandaşlarımızı sporla buluşturuyoruz. Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz birimler arası Voleybol Turnuvamıza personellerimiz yoğun ilgi gösterdi. 18 Takım ve 210 personelimiz turnuvada mücadele edecek. Birimler arası birlik beraberliği artırmak ve personellerimizi spor teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz turnuvamızın bol rekabetli ve eğlenceli geçmesini diliyorum. Katılım sağlayan tüm personellerimize ve takımlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.