Selçuklu’da spor bitmiyor

Selçuklu’da spor bitmiyor

Selçuklu Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Selçuklu Belediyesi Tenis Kortunda düzenlenen ‘12 Yaş Hafta Sonu Turnuvası’nda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Selçuklu Belediyesi Tenis Kortu'nun modern altyapısı ile ev sahipliği yaptığı turnuva farklı illerden gelen sporcular ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü.

Selçuklu Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Selçuklu Belediyesi Tenis Kortunda düzenlenen ‘12 Yaş Hafta Sonu Turnuvası’nda dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Türkiye genelinden ilgi gören turnuvaya Ankara ve İzmir gibi illerden katılım oldu. Turnuvada 20 kız 18 erkek sporcu mücadele etti. Türkiye’nin en modern tenis kortları arasında yer alan Selçuklu Belediyesi Tenis Kortundan oynanan müsabakalar,4 açık ve 2 kapalı kort olmak üzere toplam 6 kortta 4 gün boyunca devam etti.Final maçlarının ardından düzenlenen ödül törenine Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çakar, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Uysal, Mehmet Ali Kolay ve Mehmet Ay da katıldı.

“ÇOÇUKLARIMIZI VE AİLELERİNİ TEBRİK EDİYORUM”

Tenis turnuvasında dereceye giren sporculara ödüllerini veren ve etkinlik sonunda ailelere ve sporculara seslenen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“Burada ödül alan çocuklarımız var ama bizim için bütün yarışmaya katılan bütün müsabakaya katılan çocuklarımızın hepsi aslında ödüllerini almış durumdalar, önemli olan burada olmak burada yarışabilmek. Bu manada ben bütün katılan çocuklarımızı tebrik ediyorum. Çocuklarımızla birlikte aileleri tebrik ediyorum. Sizler hakikaten hem bizlere inanıyor güveniyorsunuz hem de çocuklarınıza değer veriyorsunuz ve bunun için hepiniz buradasınız. Burada sadece Konya’dan değil Konya dışında birçok ilimizden gelen çocuklarımız, sporcularımız var ve bu bizi çok daha fazla mutlu ediyor. Spor evrenseldir, spor herkes için değerlidir. Bu yüzden Konya’mızda yaptığımız bu turnuvada Konya dışından gelen misafirlerimize, sporcularımıza da özellikle teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“SELÇUKLU BELEDİYESİ OLARAK SPORA HER ZAMAN EN YÜKSEK DEĞERİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Spor için yaptıkları hiçbir şeyin karşılıksız kalmadığını belirten Başkan Pekyatırmacı, “Bu tesisi biz yaklaşık 10 yıl önce ilk planlamalarını yapmıştık. Bugün çok şükür bu tesisimizde artık bu şekilde turnuvalar yapıyoruz ve burada sporcularımız yetişiyor. İnşallah Selçuklu Belediyesi olarak spora her zaman en yüksek değeri vermeye devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de yeni yapacağımız Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezimizle birlikte inşallah olimpiyatlara sporcu yetiştirme hedefiyle yola çıktık.Önümüzdeki günlerde inşallah yeni tesisimizin ihalesini yapacağız. 1 yıl içerisinde de bitirmeyi planlıyoruz. 2022 yılının başında inşallah hep beraber o büyük tesisimizin de açılışını birlikte yaparız ve orada çocuklarımızın gençlerimizin sporla iç içe olacakları, kendilerini keşfedecekleri yeteneklerini kabiliyetlerini ortaya koyacakları ve olimpiyat hedefiyle milli sporcuları yetiştireceğimiz güzel bir tesis olacak. İnşallah orada da hep birlikte çocuklarımızın geleceği için çalışmaya gayret etmeye devam edeceğiz. Organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı da tekrar tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Turnuva için şehir dışından çocuklarıyla birlikte gelen misafirler ise Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı program sonunda teşekkür ederek memnuniyetlerini iletti.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.