Selçuklu Seyyahları’nda, yönetim güven tazeledi

Selçuklu Seyyahları’nda, yönetim güven tazeledi

Konya’nın ilk bisiklet derneklerinden olan Selçuklu Seyyahları Bisiklet Derneği, hafta sonunda olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Dernek binasında yapılan genel kurula, dernek üyelerinin çoğunluğu katıldı.

Sosyal medyada oluşturdukları bisiklet topluluğu platformu ile başladıkları yolda, Konya’da bisiklet farkındalığını oluşturmayı başaran grup dernekleşerek bisiklet severleri bir çatı altında toplamayı başardı. Tek listenin girdiği genel kurulda konuşan Selçuklu Seyyahları Bisiklet Derneği Genel Başkanı Gökhan Sizüçen, Konya’nın bir bisiklet şehri olduğunu ve trafikte daha çok bisikletli görmek istediklerini ifade ederek, “Selçuklu Seyyahları Bisiklet Derneği olarak bisiklet sevgisini yediden yetmişe herkese kazandırmak adına yola çıktık. Her Perşembe akşamı toplu halde şehir turları gerçekleştirdik. Böylece trafikte bisiklet farkındalığını oluşturduk. Sürücüler bizleri görünce yol veriyor, korna ile destek oluyorlar. Bu Konya adına çok önemli. Çünkü biz bisiklet şehri olarak tanınıyoruz. Belediyelerimiz de bisiklet yolları yaparak, bu konuda büyük destek verdiler bizlere. Güvenle seyahat edebiliyoruz artık.” Dedi.

Selçuklu Seyyahları Bisiklet Derneği’nin bu yıl çok daha fazla etkinliğe imza atacağını belirten Sizüçen, “Dernek yönetimi olarak bu yıl için çok iyi hazırlandık. Hem şehir içi hem de civar ilçelere turlar düzenleyeceğiz. Bunun yanında milli bayramlarda Ankara ve Çanakkale turlarımız yine olabilir. Dernek üyelerimize yönelik doğa turları, kahvaltılar ve aileli etkinliklere imza atacağız. Konya’da bisiklet seven, bisiklete ilgi duyan herkesi derneğimize bekliyoruz. Bisiklet kullanıcı sayısını ne kadar artırırsak hem çevreye, hem trafiğe hem de sağlığımıza katkı sunmuş oluruz” diye konuştu.

Selçuklu seyyahları bisiklet derneği’nin gerçekleştirilen genel kurulunda yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Gökhan Sizüçen (Başkan), Sait Atay (Başkan Yardımcısı), Kerim Kara (Sayman), Hakan Uzunlar (Genel Sekreter), Mehmet Ünal (Yönetim Kurulu Üyesi)

HAKAN ARMUTCU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.