Selçuklu Belediyespor’lu İkra Kayır’dan altın madalya

Selçuklu Belediyespor’lu İkra Kayır’dan altın madalya

 Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Sporcusu İkra Kayır, Konya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 62 kg da Türkiye Şampiyonu oldu

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2022 faaliyet programında yer alan Türkiye Büyükler Taekwondo Şampiyonası, 18-22 Ocak tarihleri arasında Selçuklu Belediyesinin ev sahipliğinde Uluslararası Spor Salonunda düzenlendi.  73 ilden 632 kulübe bağlı 1559 sporcunun mücadele ettiği ve birbirinden zorlu müsabakalara sahne olan şampiyonada Selçuklu Belediyespor’un Milli Sporcusu İkra Kayır 62 kg da Türkiye Şampiyonu oldu. Rakiplerini çok rahat bir şekilde mağlup ederek altın madalyanın sahibi olan Milli Sporcu İkra Kayır, müsabakaların ardından düzenlenen törende madalyasını Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın elinden aldı. Madalya töreninde Başkan Pekyatırmacı’nın yanı sıra Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr Metin Şahin, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çakar,  Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan’da yer aldı.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası ev sahipliği yapmaktan duyduğun memnuniyeti dile getirerek, “1559 sporcumuzu Sporun Merkezi Selçuklu’da ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Burada mücadele eden ve şampiyon olan sporcularımız uluslararası  müsabakalarda da ülkemizi başarıyla temsil edeceklerine inanıyorum. Selçuklu Belediyespor Kulübümüzün Milli Sporcusu İkra Kayır’ı başarısından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah İkra’da önümüzde dönemde yapılacak Uluslararası müsabakalarda kulübümüze bir madalya daha kazandıracaktır” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.