Selçuklu Belediyespor’da milli gurur

Selçuklu Belediyespor’da milli gurur

Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası’nda erkekler 96 kiloda ülkemizi temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü milli sporcusu Sami Baki Kıymet, 3 altın madalya kazanarak Dünya şampiyonu oldu.

Arnavutluk’un Durres şehrinde düzenlenen Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası’nda erkekler 96 kiloda Ay-yıldızlı bayrağı temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü milli sporcusu Sami Baki Kıymet, toplamda kazandığı 3 altın madalya ile Dünya şampiyonu oldu. 45 Ülkeden 135 erkek, 133 kadın sporcu olmak üzere toplam 268 sporcunun mücadele ettiği Dünya Şampiyonasında Milli Sporcu Sami Baki Kıymet, koparmada 145 kilo, silkmede 180 kilo ve toplamda 325 kiloluk derecesi ve 3 altın madalyası ile Yıldızlar Dünya Şampiyonu oldu. Selçuklu Belediyespor Kulübünü ve ülkemizi gururla temsil eden milli sporcuya madalyasın Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü takdim etti.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’da Dünya Şampiyonluğuna imza atan milli sporcu Sami Baki Kıymet’i tebrik etti. Başkan Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyespor Kulübümüzün uluslararası başarılarına bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Halter branşında ay-yıldızlı forma ile mücadele eden kulübümüz milli sporcusu Sami Baki Kıymet Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonasında altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu oldu. Milli sporcularımız milli forma ile uluslararası alanda olimpiyatlardan sonra elde edebileceği en büyük başarıya imza attı. İnşallah bundan sonraki hedefi Olimpiyatlar da ülkemize madalya kazandırmak olacak. Bizlerde bunun için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SAMİ BAKİ KIYMET: ÇOK GURURLUYUM

Selçuklu Belediyespor Kulübü milli sporcusu Sami Baki Kıymet, “En büyük hedeflerimden birisi olan Dünya Şampiyonluğu hedefimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Bu hedefimize ulaşmadan önce antrenörümüzle birlikte çok çalıştık, çok emek verdik. Şimdi bunun karşılığını aldığımız için çok mutluyum. Bu başarıya ay-yıldızlı forma ile imza atmak, ülkemizi, kulübümüzü ve şehrimizi başarıyla temsil etmek beni çok gururlandırdı. İnşallah çalışmaya devam ederek ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam etmek istiyorum. Bizlerin her zaman yanında olan Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı’ya, kulüp yöneticilerimize, kulüp antrenörümüz Burak Eroğlu’na üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.