Selçuklu Belediyesi projesine tam not

Selçuklu Belediyesi projesine tam not
Selçuklu Belediyesi tarafından organize edilen belediyenin kurumsal kapasitesini geliştirmeye yönelik projesine, Konya Aktif ve Sanayici İşadamları Derneği (AKTİSAD) Başkanı Ali Akın tam not verdi
Projeyi sunmak için AKTİSAD’a gelen Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Gürbüzer, çalışmanın içeriği hakkında Ali Akın’a bilgi verdi. Belediyenin ve çalışanların verimliliğini arttırmaya yönelik olan çalışmada lisans düzeyinde eğitim almış kaliteli bir ekiple çalıştıklarını belirten Gürbüzer, amaçlarının; ortaya daha kaliteli bir belediye hizmetini koymak olduğunu söyledi. Projenin mimarı Selçuklu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Önder Kutlu olduğunu hatırlatan Gürbüzer,  projenin çok önemli bir çalışma olduğunu belirtti. Yaklaşık bin kişi üzerinde yapılacak olan bir anket çalışmasının neticesinde yapılan anketlerin değerlendirmeye alınacağına dikkat çeken Gürbüzer, "36 sorudan oluşan bir anketimiz var. Bu soruları ilk olarak belediye personelimize yönelttik. Hiç kimseyi ayırmadık herkese sorduk. Daha sonrada kamuoyuna, mahalle muhtarlarına ve sivil toplum kuruluşlarına aynı soruları sorduk. Burada da AKTİSAD Yönetim Kurulu üyelerinin dolduracağız. Anket bizim için çok önemli. Sizlerin verecek olduğu cevaplar belki de bizim bilmediğimiz ve yapmaya devam ettiğimiz bir yanlışı ortaya çıkaracak’’ dedi.
Yapılan çalışmanın çok güzel bir çalışma olduğunu belirten AKTİSAD Başkanı Ali Akın ise, Gürbüzer’i tebrik etti. Akın, "Sizleri sonuna kadar destekliyoruz. Halkımız her şeyin en iyisine layık. Onlara daha güzel bir belediyecilik hizmeti sunmak gerekiyor. Vatandaşımız belediyeye geldiği zaman yüzünü ekşitmemeli. Hor ve hakir görülmemeli. Memur kardeşlerimiz devletin gücünü arkasına alarak vatandaşa kötü davranmamalı. İşte oturup bunları konuşalım. Dilerim proje amacına ulaşır’’ diye konuştu.
foto altı:
Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Gürbüzer, belediyenin kurumsal kapasitesini geliştirmeye yönelik projeyi AKTİSAD Başkanı Ali Akın ve yönetim kurulu üyelerine anlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.