Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı'dan bayram mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı'dan bayram mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

KONYA (AA) - Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Pekyatırmacı, mesajında, bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın sevincini yaşadığını belirtti.

Bayramların, birlik ve beraberliğin pekiştiği özel günler olduğunu belirten Pekyatırmacı, "Kardeşliğimizin güçlenmesi, aramızdaki dargınlıkların giderilmesi için bize tanınan fırsat günleri olan bayramları en anlamlı şekilde idrak etmeli, bayramı fırsat bilip uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızın, eş, dost ve büyüklerimizin gönüllerini almalıyız." ifadelerini kullandı.

Pekyatırmacı, bayram sevincini yaşamanın yanında tedbirlerin de elden bırakılmaması gerektiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami özen göstermeliyiz. Hemşehrilerimizin bayramı rahat bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla her türlü önlemi aldık. Başta Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz olmak üzere bayram süresince nöbetçi ekiplerimiz ve Acil Müdahale Ekibimiz 24 saat görevlerinin başında olacak. Önümüzde uzun bir bayram tatili var bu sebeple yakınlarını görmek için araçlarıyla yola çıkacak vatandaşlarımızın trafikte her zamankinden daha dikkatli olmalarını istirham ediyorum. Bayram sevincimiz üzüntüye dönüşmesin. Mübarek bayram vakitlerinin İslam coğrafyasına huzur getirmesini ve tüm Müslüman mazlumlar için birer kurtuluş vesilesi olmasını diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.