Selçuk Üniversitesi'nden yemek süresi iddialarına açıklama

Selçuk Üniversitesi'nden yemek süresi iddialarına açıklama
Sosyal medyada paylaşılan, ‘Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü öğrencilerin 1 saat 25 dakika olan yemek süresini Ramazan dolayısıyla 15 dakikaya düşürdü’ iddiası tartışmalara neden oldu. İddialara Selçuk Üniversitesi’nden açıklama geldi

‘Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü öğrencilerin 1 saat 25 dakika olan yemek süresini Ramazan dolayısıyla 15 dakikaya düşürdü’ iddiaları sosyal medyada tartışma konusu oldu. Olayın detaylarına Merhaba Gazetesi ulaştı. Selçuk Üniversitesi yetkililerinden olaya ilişkin açıklama yapıldı. durumun rektörlükle ilgisi olmadığı ve Edebiyat Fakültesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünün inisiyatif kullanarak, öğrencilerin talepleri doğrultusunda Ramazan ayında yemek saatlerini güncellediği ifade edildi.

ftar-2.jpeg

REKTÖRLÜK OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Üniversite yetkilileri konunun rektörlük kararı olmadığına vurgu yaptı. Alınan bilgilerde şu ifadelere yer verildi: “Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Ramazan ayında yemek saatlerinin kısaltılması gibi bir karar alınmadı. Edebiyat fakültesinde yalnızca bir bölümün aldığı kararın düzeltilmesi sağlandı.”

Kaynak:Mehmet Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.