Selçuk Üniversitesi’nden ‘Teknogenç’ etkinliği

Selçuk Üniversitesi’nden ‘Teknogenç’ etkinliği

Selçuk Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Konya Teknokent tarafından düzenlenen Teknogenç Demo Day Etkinliği gerçekleştirildi.

SÜ Sultan Alparslan Kültür Merkezi Malazgirt Salonu’nda düzenlenen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Çiftci, Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarlı, KOSGEB Konya İl Müdürü İsmail Özdemir, Konya Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Hamurcu, Konya Teknokent Proje ve Girişimcilik Direktörü Muhammed Canpolat, Girişimci İşadamları Vakfı Konya Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ceylan, Girişimci İşadamları Vakfı Konya Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Memiş Alp Taşpınar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konya Teknokent Proje ve Girişimcilik Direktörü Muhammed Canpolat, program tanıtımıyla ilgili sunum yaptı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren SÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi Konya Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Hamurcu, “Teknokentimiz, üniversitemizin desteğiyle çok daha iyi noktalara geliyor. Yeni ek alanımızla, veri merkezlerin oluşturulmasıyla ve projelerimizle daha üst seviyeye geliyoruz. Güçlendikçe özellikle genç arkadaşlarla birlikte çok daha iyi ve etkin noktalara geleceğimize inanıyorum. Yeni fikirlerle ve projelerle güzel yerlere gelmek için elimizden gelen her türlü desteği sizlere vermeye çalışıyoruz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Etkinliği düzenleyen Konya Teknokent olmak üzere firmalara ve katılımcılara teşekkür eden Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Çiftci, “Topluma dokunabilmek çok önemli. Selçuk Üniversitesi yönetimi olarak bunu yapmak için elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarlı, KOSGEB Konya İl Müdürü İsmail Özdemir, Girişimci İşadamları Vakfı Konya Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ceylan, Girişimci İşadamları Vakfı Konya Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Memiş Alp Taşpınar gençliğe sesleniş konuşması yaptılar. Konuşmaların ardından girişimciler sunumlarını gerçekleştirdi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.