Şekerspor, moralli

Şekerspor, moralli

Klasman Grubunun son maçında Türk Telekom ile karşı karşıya gelecek olan Şekersporda moraller yerinde. Çalışmalarını aralıksız sürdüren temsilcimiz, son haftayı galibiyetle tamamlamak istiyor

TFF 2. Lig 3. grupta mücadele eden Konya Şekerspor klasman grubunun son maçında Türk Telekomspor ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını Recep Konuk Tesislerinde sürdüren yeşil-beyazlı ekipte moraller üst seviyede. Mersin İdmanyurdu maçı ile başlayan çıkışını Yeni Kırşehirspor karşısında da sürdüren Konya Şekerspor 5 maçta 13 puan toplamasını bildi. Yükselme grubuna çıkma şansını yitiren yeşil-beyazlı ekip klasman grubunu lider bitirerek Play-Oflara kalmanın planlarını yapmaya başladı. Bu hafta oynanacak Telekomspor maçından sonra sıralamada ilk iki basamakta yer alan takımlar yükselme grubuna çıkacak. Kalan takımlar ise aynı puanla lige devam edecek. Şekerspor da haftayı galibiyetle kapatarak klasmana avantajlı şekilde devam etmek istiyor. Lig sıralamasında 4. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip ilk iki takımın grubu terk etmesinden sonra ikinci sıraya yerleşecek. Zeytinburnuspor ile arasında 3 puan fark bulunan Konya Şekerspor Telekomspor maçını kazanarak liderlik yarışından kopmamak istiyor. Bu hafta deplasmanda oynayacağı zorlu Türk Telekomspor deplasmanından sonra devre arasına girecek olan yeşil-beyazlı ekip 2. devre hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek. Devre arasında kadroya takviye yapmayı düşünen Şekerspor yönetiminde ise transfer çalışmaları sürüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda hareket edecek yönetim takıma yapacağı birkaç takviye ile bir üst ligi zorlamanın hesaplarını yapıyor.
Kırşehirspor karşılaşmasından sonra basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şekerspor’un tecrübeli çalıştırıcısı Kartal, transfer konusunda ser verip sır vermedi. Hafta sonra oynanacak Telekomspor maçından sonra harekete geçeceklerini söyledi. Şu anda takım olarak sadece Telekomspor maçına odaklandıklarını ifade eden Kartal, zorlu maçtan 3 puanla ayrılarak klasman grubuna ikinci başlamak istediklerini söyledi.
Transferde takımın iskeletini bozmayacaklarını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, takıma alacakları birkaç oyuncu ile klasman grubunda daha başarılı olacaklarını söyledi. Kartal, takımdan oyuncu göndermeyi düşünmediğini belirterek, “Zaten 18 kişilik bir kadroyla oynuyoruz bu konular şimdi bir şeyler söylemek yanlış olur. Önümüzde bir Telekom maçı var bu karşılaşmadan sonra her şey netleşecek şu anda transfer için söz aldığımız bazı oyuncular var zamanı geldiğinde hepsini açıklayacağız” diye konuştu.
CAN: GERÇEK ŞEKERSPOR’U GÖSTERDİK
TFF 2.Lig 3.Gruba fırtına gibi başlayan ancak daha sonra suskunluğa gömülen golcü oyuncu Can Parlayan, klasman grubunda daha başarılı olacaklarını ileri sürdü. Aldıkları sonuçlarla bir gerçek Şekerspor’u gösterdiklerini ifade eden Can, “Sezon başında kötü sonuçlar aldığımızda rüzgar tersten esmeye, olumsuzluklar daha fazla konuşulmaya başlandı. Mersin İdmanyurdu maçına kadar bir türlü istikrarı sağlayamamıştık. Ancak bu maçtan sonra ne kadar iyi bir takım olduğumuzu herkese göstermiş olduk. Şimdi klasman grubuna kilitlendik. Gruba ikinci sırada başlayacağız ama hedefimiz kesinlikle grup birinciliği. Kötü günlere bir sünger geçtik. Klasman grubunda alacağımız sonuçlarla Play-Off’a kalacağımıza inanıyorum” dedi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.