Şekerspor, 4te 4 peşinde

Şekerspor, 4te 4 peşinde

TFF 2.Lig 3.Grupta 44 biten Mersin İdmanyurdu karşılaşmasından sonra Etimesgut Şekerspor, Zeytinburnuspor ve Maltepesporu mağlup eden Şekerspor, bugün 21.hafta karşılaşmasında Kırşehirsporu konuk ediyor.

Şekerspor’un çıkışını devam ettirerek avantaj sağlamak istediği karşılaşma 13.30’da Recep Konuk Tesisleri’nde başlayacak. Mücadeleyi Muhsin Çayan, Sezgin Çınar, Mustafa Erdoğdu hakem üçlüsü yönetecek. Kırşehirspor maçını kazanarak 4’te 4 yapmak isteyen yeşil-beyazlılarda moraller yerinde. Yoğun sis nedeniyle Maltepespor maçı sonrası İstanbul’dan geç dönen yeşil-beyazlılar karşılaşmanın hazırlığına bugün taktik ağırlıklı çift idmanla nokta koyacak yeşil-beyazlılar maç saatini beklemeye başlayacak. Zorlu mücadele öncesi temsilcimizde eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor. Oyuncuların karşılaşmadan sonra sevinçli oldukları ve ilerleyen haftalara daha umutlu baktıkları ifade edildi. Mersin maçından sonra Etimesgut Şekerspor’u deplasmanda ve Zeytinburnuspor’u kendi evinde 2–1 mağlup eden yeşil-beyazlılar önceki gün de Maltepespor’u 2-0’la geçerken muhteşem bir mücadele sergiledi. Böylece sezon başından beri sıkıntılı günler geçiren oyuncuların bu galibiyetlerle derinden nefes aldıkları ve geleceğe daha umutla baktıkları dile getirildi.

KARTAL: GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUM
Şekerspor’a geldiği ilk haftada galibiyetle tanışamayan, son 3 karşılaşmada ise beraberlik yüzü görmeyen Teknik Direktör İsmail Kartal, üst üste alınan galibiyetler sonrası mutluluk duyduğunu söyledi. Şekerspor’un iyi bir takım olduğunu ara transferde yapılacak takviyelerle daha iyi olacaklarını ifade eden Kartal, “Üç galibiyet takımdaki havayı tamamen değiştirdi. Futbolda 3 puan her şey demektir. Kazandığınızda mutlusunuzdur. Biz de 3 maçtır galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Oyuncularımın performansından memnun olmaya başlıyorum. Geride kalan 4 haftada takım olmaya başladığımızı söyleyebilirim. Ancak daha yapacak çok işimiz var. Ara transferde yapacağımız takviyelerle daha iyi bir takım olacağız. Şu an için sadece Kırşehirspor maçını düşünüyoruz. Bu maçı kazanarak klasman grubuna avantajlı girmek istiyoruz” diye konuştu
ERENCE: KIRŞEHİR’İ DE YENECEĞİZ
TFF 2. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Konya Şekerspor, Etimesgut Şekerspor ve Zeytinburnuspor'dan sonra Maltepespor'u da yenerek çıkışını sürdürdü.Konya Şekerspor Kulübü Başkanı Yavuz Erence, yaptığı açıklamada, son haftalarda takım olarak iyi mücadele ettiklerini ve bunun sonucunda da üst üste galibiyetlerin geldiğini söyledi.Erence, Konya Şekerspor'u layık olduğu yere taşımak için yöneticilerin, futbolcuların ve teknik kadronun büyük bir çaba sarf ettiğini belirterek, ''Takım olarak çok iyi bir ivme kazandık. Galibiyetlerimiz sürecek'' dedi. Etimesgut Şekerspor deplasmanında alınan galibiyetle başlayan serinin devam ettiğini ifade eden Erence, şunları kaydetti:
''Maltepespor'u deplasmanda yenerek galibiyet serimizi sürdürdük. Üst üste alınan galibiyetler oyuncuların kendine olan özgüvenlerini yeniden kazanmaları açısından son derece önemli oldu. İstekli, mücadeleci ve savaşçı futbolumuz devam ettiği sürece galibiyetler de sürecek. Konya Şekerspor, layık olduğu yere eninde sonunda gelecek.'' Bu hafta sonu Kırşehirspor ile kritik bir sınava çıkacaklarını da kaydeden Erence, bu karşılaşmada taraftara büyük görev düştüğünü sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.