Şekerspor, 11 maç sonra yenildi

Şekerspor, 11 maç sonra yenildi

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunun 5.haftasında evinde Zeytinburnuspora 3-1 mağlup olan temsilcimiz Şekerspor, liderliği kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

1 Nolu Saha’yı dolduran az sayıdaki futbolsever önünde galibiyete uzanmak isteyen yeşil-beyazlılar, kötü bir oyun sergileyerek sahayı puansız terk etti. Ligde 11 maçtır yenilgi yüzü görmeyen, en son 20 Kasım 2008 tarihinde Beykoz’a yenilen yeşil-beyazlılar, Zeytinburnuspor mağlubiyetiyle bu muhteşem seriyi de sonlandırmış oldu. Karşılaşmaya daha organize başlayan Zeytinburnuspor karşısında ilk yarıda kötü bir oyun sergileyen Şekerspor’un ikinci yarıdaki mücadelesi beraberliği getirmedi. Zeytinburnuspor’un 3 golüne yeşil-beyazlılar Faruk’un 75.dakikada penaltıdan attığı golle karşılık verdi. İlk yarı bitiminde kırmızı kart gören Emirhan, önümüzdeki hafta Maltepespor ile oynanacak 6.hafta karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Zorlu maçta Şekerspor için göze çarpan olumsuz bir özellik kaleci Emrehan ile defans oyuncuları arasındaki uyumsuzluktu. Hızlı gelişen Zeytinburnuspor ataklarında ağır kalan Şekerspor’un bu zafiyeti mağlubiyeti getiren etkenlerden oldu. Yeşil-beyazlılar 22 Şubat Pazar günü 13:30’da deplasmanda karşılaşacağı Maltepespor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.
ŞİNASİ, TARAFTARDAN TEPKİ GÖRDÜ
Şekerspor’un büyük umutlarla kadrosuna kattığı Şinasi Ev, dün ilk 11’de çıktığı karşılaşmada sahada kaldığı 62 dakika boyunca etkisiz bir mücadele sergiledi. Genelde kaleye sırtı dönük oynayan Şinasi, kötü zeminin de etkisiyle hem arkadaşlarına pas atmakta zorlandı, hem de ayakta kalamadı. İkinci yarıya etkili başlayan yeşil-beyazlılarda Şinasi, oyunu yönlendirmekte zor anlar yaşayınca yerini 62.dakikada Özgür Nasuh’a bıraktı. Özgür, oyunda kaldığı süre boyunca etkili olmaya çalıştı, ancak bu Şekerspor’un sahadan puanla ayrılması için yeterli olmadı. Şinasi, oyundan çıkarken seyircinin tepkisiyle karşılaştı.
UĞUR, KALECİ LEVENT’İ GEÇEMEDİ
Şekerspor’da ilk defa ilk 11’de sahaya çıkan Uğur Yanıkdemir, 90 dakika boyunca çalışkanlığıyla ve mücadelesiyle dikkat çekti. Zeytinburnuspor 1-0 öndeyken, ceza sahasında kaleci Leventle karşı karşıya kalan Uğur, aşırma bir vuruşla topu ağlara göndermek istedi, ancak bu pozisyonda Levent başarılıydı. İsmail Kartal’ın 90 dakika boyunca şans verdiği Uğur, karşılaşma boyunca ikili mücadelelerde ayakta kalan isim oldu, verdiği paslarla oyunu yönlendirdi, takımın atağa çıkmasını sağladı. Alibeyköyspor ve Kırşehir maçlarında son yarım saatte oyuna giren Uğur, dün takımı 1-0 yenikken, net bir gol pozisyonunu değerlendiremese de sergilediği mücadele ile taraftarın sevgisini kazanarak, Şekerspor’un gözde oyuncusu olacağını gösterdi.
CEM BAKİ, SAÇ BAŞ YOLDURTTU
Şekerspor’un tecrübeli oyuncusu Cem Baki, Zeytinburnuspor karşısında kötü bir mücadele ortaya koydu. Islak zeminin de etkisiyle ayakta durmakta zorlanan Cem Baki, hemen hemen bütün ikili mücadelelerde başarısız bir görüntü ortaya koydu. İkinci yarıda topla daha fazla oynayarak rakip kalede gol arayan Şekerspor’da Cem Baki, rakibe çok top kaptırdı. Faruk ile 75.dakikada farkı 1’e indirdikten sonra rakip kalede daha fazla baskı kuran yeşil-beyazlılarda Cem Baki bitime 2 dakika kala kaçırdığı golle taraftarı kahretti. Bu dakikada savunmanın arkasına iyi sarkan Cem, boş kaleye topu gönderemedi. Cem bu golü atsa belki, Şekerspor, uzatma dakikalarında bulacağı bir golle daha bu zorlu maçtan 1 puan almayı başaracaktı.
KARTAL: 5 POZİSYONUN 3’Ü GOL OLDU
TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda mücadele eden Konya Şekerspor'da Zeytinburnuspor karşında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Zeytinburnuspor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, şunları söyledi:
Oyunun hemen başında yediğimiz gol bizi olumsuz etkiledi. Daha sonrasında biraz stres yaptık. İlk yarıda 4-5 tane net pozisyon bulduk. Direkten dönen bir topumuz vardı. Fakat bunları gol yapamadık. Sonrasında 3-0'lık bir sonuçla soyunma odasına girdik. İkinci yarıda bir kişi eksik oynamamıza rağmen oyun disiplininden kopmadan goller bulmak için çalıştık. Bununla beraber bir tane gol bulabildik. Rakip, kalemize 5 kez geldi, bunların 3'ü gol oldu. Biz 90 dakika boyunca futbol oynamaya çalıştık. Kazanmayı çok istedik. Oyuncularım gerekli mücadeleyi ortaya koymalarına rağmen 3-1 mağlup olduk. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Maltepespor maçına konsantre olmak istiyoruz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum