Şehit Mehmet Lütfi Gülşen AHİL ‘de  etkinlik rüzgarı

Şehit Mehmet Lütfi Gülşen AHİL ‘de etkinlik rüzgarı

Şehit Mehmet Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlediği etkinlikler ve yarışmalar ile öğrencileri eğlendirirken öğretmeyi amaçlıyor.

Şehit Mehmet Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlediği etkinlikler ve yarışmalar ile öğrencileri eğlendirirken öğretmeyi amaçlıyor. Yapmış olduğu etkinliklerle öğrencilerini ve velilerin takdirini toplayan Şehit Mehmet Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi bu hafta yaptığı etkinlerle dolu dolu geçiriyorlar

SİYER-İ NEBİ YARIŞMASININ KAZANLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

Şehit Mehmet Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenciler arasında düzenlediği Siyer-i Nebi yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı

whatsapp-image-2022-12-01-at-16-01-35.jpeg

Şehit Mehmet Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri Namziye Ibali, Şeydanur Danışan ve Sümeyye Bilgen'in düzenlediği Siyer-i Nebi Yarışması Final Programı Şehit Mehmet Lütfi Gülşen AIHL konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa Ak Parti  il başkan yardımcısı Adnan Bahceci, Önder başkanı Arif Bağcı, Tugva başkanı Enes Halil Erdal, İlim Yayma Cemiyeti Şube Müdürü Ahmet beyler iştirak ettiler. Program okul müdürü Burhaneddin Söylemez'in açılış konuşması ile başladı. Programın sponsorluk ve öncülüğünü okul velisi Abdullah Örs'ün üstlendiği yarışmada birinci Abdülkadir Enes Önal, ikinci Muhammed İnci, üçüncü Salih Eren Altındağ ve Furkan Kingutmez oldu. Programın sonunda Ak Parti  il başkan yardımcısı Adnan Bahçeci bu tür programların ehemmiyetine değinerek emeği geçenlere teşekkür etti. Program güzel temennilerle çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

whatsapp-image-2022-12-01-at-09-20-36.jpeg

İMAM HATİPLİ ÖĞRENCİLER YENİLENEBİLİR ENERJİ HAKKIHNDA BİLGİ ALDI

Şehit Mehmet Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri Erdal Handemir ve Fatma Betül Vural hocalarımız "Her Yer Okul" projesi kapsamında öğrencilerle birlikte Solimpeks Güneş Enerji Sistemlerini ziyaret ettiler. Solimpeks üretim müdürü ürettikleri güneş enerji panelleri hakkında öğrencilere detaylı bilgi verdi. Ülke ekonomisi için yenilenebilir enerji kaynaklarının vazgeçilmez olduğunu belirtti. Öğrenciler yenilebilir enreji kaynakları hakkında bilgi alırken keyifli bir gün geçirdiler.

whatsapp-image-2022-12-01-at-09-20-37.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.