Sefa Özdemir güven tazeledi

Sefa Özdemir güven tazeledi

Tek liste ile yapılan genel kurulda Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir yeniden başkan seçildi. Özdemir, gazetecilerin haklarını savunmak için çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Sefa Özdemir, Genel Kurul’da yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Tek liste gidilen genel kurulda, mevcut başkan Sefa Özdemir yeniden başkan seçildi. Konya Gazeteciler Cemiyeti’nin Genel Kurulu’na, Konya basını yoğun ilgi gösterdi. Önceki dönemde yapılan faaliyet raporlarını açıklayan Sefa Özdemir, deprem bölgesinde yaşayan gazetecilerin yanında olduklarını belirterek, çalışmalara devam edeceklerini dile getirdi.

5-1-1.jpgYENİ YERİMİZİ HİZMETE AÇACAĞIZ

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, gazetelerin reklam çalışmalarında istikrarın korunması için toplantılar düzenlediklerini söyledi. Özdemir, “Yaptığımız çalışmalar neticesinde çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Konya Gazeteciler Cemiyetine de yeni yer yapılmasıyla ilgili Karatay ve Büyükşehir Belediyemizle birlikte uzunca bir süre çalışma yürüttük. Bu çalışmalar neticesinde bir yerde bize özel yer yapılacaktı. İnşallah kısa zamanda yeni yerimizi hizmete açmış olacağız Bakanlıklar düzeyinde ziyaretler gerçekleştirdik. Bunun dışında değişik illere yönetim kurulumuz ve arkadaşlarımızla yaptığımız ziyaretler oldu. İstanbul, Bursa, Antalya, Gaziantep, Şanlıurfa, Niğde gibi illere gittik. Bunun dışında Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman illerimizi ziyaret ederek deprem bölgesindeki arkadaşlarımızın yanında olmaya gayret gösterdik” diye konuştu.

Gazetecilerin hakları için çok sayıda görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Sefa Özdemir, şunları söyledi: “Çeşitli çok sayıda sosyal ve kültürel aktiviteler düzenledik. Konyalı gazeteciler adına ‘bir fidan dikim’ etkinliği gerçekleştirdik. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü de artık geleneksel hâle geldi. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza buradan teşekkür ediyorum. Her yıl gazeteciler bayramında bizlere destek oldu. Genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum.”

KGC’NİN YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu: Lokman Koyuncuoğlu, Mustafa Tatlısu Emrullah Nergiz, Halid Şen, Kerem İşkan, Erhan Dargeçit, Mustafa Uğurlu, Rasim Atalay, Abdullah Akif Solak, Zekeriya Sağlık, Muhammad Gümüş, Hüseyin Altay.

Denetim Kurulu: Mevlüt Boyalı, Fahri Altınok, Duran Çölcü,

Onur Kurulu: Kenan Arvas, Murat Dönmez, Ahmet Tapu, İbrahim Büyükeken, Mehdi Demir, Sami Gediz.

ALİ GÖZEN

Kaynak:ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum