Seçim sonrası tebrik ziyaretleri

Seçim sonrası tebrik ziyaretleri

Basın İlan Kurumu nezdinde Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliğini çoğunluğun oylarıyla kazanan gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslana tebrik ziyaretleri devam ediyor.

KONYA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI HEYETİ
İlk olarak Konya Sivil Toplum Kuruluşları heyeti Mustafa Arslan’a tebrik ziyaretinde bulundu. Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Latif Selvi, tüm sivil toplum kuruluşları adına Arslan’a tebrik dileklerini iletti.
SİLLE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TEMSİLCİLERİ
Ardından Silleyi Kalkındırma ve Tanıştırma Derneği Prof. Dr. Mehmet Ali Kapar, Sille Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Ali Bildik ile her iki derneğin Başkan Yardımcısı Ahmet Göçergi, Sille Sulama Kooperatifi Başkanı Mehmet Sak, üyeler Mehmet Koçyiğit, Salih Zeki İnci ve Mehmet Kılıçaslan Mustafa Arslan’a tebrik ziyaretinde bulundu.
Prof. Dr. Mehmet Ali Kapar, Anadolu basınının hayatiyetinin önemine vurgu yaptı. Seçimde Konya adına çok güçlü bir birlikteliğin ortaya çıktığına dikkat çeken Mustafa Arslan da Silleli sivil toplum kuruluşlarının birlikteliğinin model olduğuna işaret etti.
ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ KONYA ŞUBESİ
Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Yusuf Güneş, Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Korkmaz, Başkan Yardımcısı Adem Yalçın, Ortaöğretim Komisyon Başkanı Eyüp Kamil Galsı ve Gençlik FM’i temsilen Fatih Koçyiğit Mustafa Arslan’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. 
İhlâs Haber Ajansı Konya Bölge Müdürü Kenan Arvas ile Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Aka da Mustafa Arslan’a tebrik ziyaretinde bulundu.
KUTLAMA MESAJI YAYINLAYANLAR
Konya Valisi Osman Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Sabri Ak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz ve Konya Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Üzülmez de Mustafa Arslan’a kutlama mesajı göndererek, görevinde başarılar diledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.