Savunma Bakanı   geri döndü

Savunma Bakanı geri döndü

Konyaspor’un efsane futbolcularından Jagos Vukovic, Sırbistan Süper Lig ekiplerinden IMT’de futbol hayatına devam edecek. En son Çin’de futbol oynayan Vukovic, yeniden yeşil sahalara dönmenin heyecanını yaşıyor

2014-2017 yılları arasında Konyaspor’da futbol oynayan ve taraftarın “savunma bakanı” olarak çağırdığı Sırp stoper Jagos Vukovic, Sırbistan Süper Ligi ekiplerinden IMT ile anlaştı. Konyaspor’dan ayrıldıktan sonra Yunanistan’ın Olimpiakos, İtalya’nın Hellas Verona ve Çin’in Qingdao FC takımlarında top koşturan başarılı stoper uzun bir aradan sonra yeniden yeşil sahalara dönmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

KONYASPOR’DA HÜCUMA DA KATKI SAĞLADI

Konyaspor’da 3.5 yıl forma giyerek taraftarın, 'Savunma bakanı' lakabını taktığı 31 yaşındaki başarılı stoper Jagos Vukovic, 2 kez UEFA Avrupa Ligi'nde top koşturarak Türkiye Kupası'nın kazanıldığı kadroda yer aldı. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın öğrencisi olarak anılan Vukovic’in forma giydiği dönemlerde yeşil-beyazlılar en az gol yiyen takımlar arasında yer almıştı. İstikrarlı performansı ve sempatik tavırlarıyla taraftarın gönlünü kazanan Vukovic çıktığı 110 maçta attığı 14 gol ile Konyaspor’un hücum hattına katkı sağladı.

vukovic-pictures-337.jpg

YUNANİSTAN, İTALYA VE ÇİN LİGİNDE DE FUTBOL AYNADI

2016-2017 sezonu sonunda Yunan ekibi Olimpiyakos’a transfer olan Vukovic, İtalya’nın Hellas Verona takımında da yarım dönem kiralık oynadı. En son Çin Halk Cumhuriyeti’nin Qingdao FC takımında top koşturan başarılı stoper 2022 yılının Nisan ayında futbol oynadığı kulübün iflas etmesi nedeniyle ülkesine döndü. Sırbistan milli takımında da top koşturan Vukovic, Sırbistan Süper Ligi ekiplerinden IMT ile yeşil sahalara yeniden dönüş yapacak.

vukovic-pictures-343.jpg

İBRAHİM BÜYÜKEKEN


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum