Şarkışla’da İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Burs Verilecek
Yayınlanma:
Sivas’ın Şarkışla ilçesinde maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs verilecek. Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, bir yıldır Şarkışla’da görev yaptığını belirterek, esnaf ziyaretinde dışarda okuyan öğrenciler için burs toplama teklifinin kendisine iletildiğ.
Sivas’ın Şarkışla ilçesinde maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs verilecek.
Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, bir yıldır Şarkışla’da görev yaptığını belirterek, esnaf ziyaretinde dışarda okuyan öğrenciler için burs toplama teklifinin kendisine iletildiğini belirterek, “Bir öğrenciye aylık 150 TL burs verilecek. Dekontuda basın ve hayır sahipleriyle paylaşılacak.” dedi.
Gül, bursu ilk etapta Başkent Şarkışlalılar Derneği, Şarkışla Kadınlar Derneği, Şarkışla esnafları ve Kaymakamlığın vereceğini kaydederek, hayırseverleri, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermeye davet etti.
CİHAN
Kaynak:



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.