Sarıçam'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Sarıçam'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor
Sarıçam Belediyesi ekipleri 7 ayrı noktada yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye 4 yılda bin 500 civarında sokağı asfaltladı.

Sarıçam Belediyesi ekipleri 7 ayrı noktada yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye 4 yılda bin 500 civarında sokağı asfaltladı.

Belediye Başkan Ahmet Zenbilci, yaklaşık dört buçuk yıldan beri ilçenin şehirleşmesi adına önemli hizmetler yaptıklarını söyledi. İlçenin tüm mahallelerinde hizmet atağına devam ettiklerini belirten Başkan Zenbilci, Yeşiltepe Mahallesi ikinci etap asfaltlama çalışmalarını Zeytinlik bölgesinde sürdürdüklerini kaydetti.

Mahallede, bir yandan kaldırım ve bordür çalışmaları sürerken, belediye sınırları içinde 20’ye yakın sokakta sıcak asfalt döküldüğünü ifade eden Başkan Ahmet Zenbilci, Yeşiltepe’nin ardından Beyceli Mahallesi’ne geçileceğini aktardı. Bu çalışmaların ardından Sarıçam’ın merkez mahallelerindeki yol çalışmalarının tamamlanacağını dile getiren Zenbilci, “Daha sonra Sarıçam’ın en eski mahallesi olan Mehmet Akif’teki yolları yenileyeceğiz. Daha sonra Remzi Oğuz Arık, Yıldırım Beyazıt, Şahintepe ve diğer mahallelerin yeni yerleşim alanlarında eski yolları tekrar yapacağız.” dedi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.