Sarayönü Belediyespor sıkı hazırlanıyor 

Sarayönü Belediyespor sıkı hazırlanıyor 

Bölgesel Amatör Lig’de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz hafta içerisine sahaya indi.

Perşembe günü ilk antrenman için toplanan oyuncular, teknik heyet ve yönetim, antrenman öncesi bir araya geldi. Sarayönü Belediyesporlu Yöneticiler, antrenman öncesi tüm oyunculara başarılar diledi. Transfer edilen ve denemeye alınan oyuncularla ilk antrenman gerçekleştirilirken, eksik oyuncuların da kadroya katılmasıyla hafta boyunca 17 oyuncu ile ilk etap çalışmaları gerçekleştirildi.


Sarayönü Stadı’nda gerçekleştirilen açılışa Sarayönü Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Niyazi Kart ve futbolcular katıldı.
Hafta boyunca günde çift idmanla devam eden il hafta antrenmanlarına iç transfer ve dış transferler dahil 21 futbolcu katıldı. Oyuncular arasında, Kaleci Sercan Şen, Kaleci Eren Ulukavak, Caner Sösüncü, Oğuz Dalgıç, Alperen Utar, Abdülkadir Çelikkaya, Mustafa Tam, Alper Erkoç, Ahmet Sarı, Hasan Kabak, Cengizhan Kasap, Abdülkerim Kılıç, Yunus Emre Yılmaz, Samet Yetgin, Bencan Toros yer aldı.


İlk günden itibaren çalışma temposunu çift antrenman olarak ayarlayan Sarayönü Belediyespor, sabah ve akşam olmak üzere kondisyon ve koordinasyon ağırlıklı olarak çalışmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bir hazırlık maçı oynaması beklenen Sarayönü Belediyespor’da, teknik heyet oyuncuları izleyip, takımın eksiklerini, ihtiyaçlarını ve fazlalıklarını değerlendirmeye alacak. Oynanacak hazırlık maçının ardından kadrosunu biraz daha netleştirecek olan yeşil siyahlılar, 17-18 Nisan 2021 tarihinde başlaması planlanan lige en hazır şekilde girmek istiyor.


SPOR SERVİSİ 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.